Το μεγάλο χριστουγεννιάτικο bazaar του κολλεγίου Ψυχικού, το οποίο σκοπό έχει να ενισχύσει το Πρόγραμμα υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών- κολλεγίου Ψυχικού(Fund drive),γιορτάζοντας παράλληλα τον εθελοντισμό, την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη και που ξεκίνησε χθες, ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου(ώρα από 10-18.00).
 
  
Πάρα πολλά είδη σε χαμηλές τιμές και ένας χριστουγεννιάτικος παραμυθένιος κόσμος για τα παιδιά, για τα οποία υπάρχουν παιχνίδια, ρούχα, πολλά δώρα, θέατρο, ακόμα και μακιγιάζ!
  
 
  
 Ελενα Πάτση
 
  
  
  
  
  
 
  
  
  
  
 
  
 
Το Παιδικό Τμήμα οργανώνει τα παιχνίδια και τα δώρα για να φτιάξει η επόμενη γενιά τις δικές της αναμνήσεις!
  
 Το εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής περιμένει τους μικρούς φίλους να στολίσουν γιορτινά το μπισκοτένιο σπιτάκι τους, να δοκιμάσουν γλυκά της αγαπημένης Βέφας Αλεξιάδου, να θαυμάσουν γυάλες με μπισκότα και να αποκτήσουν πρωτότυπα γούρια σε μια μαγική ατμόσφαιρα!
  
  
  
  
  
  
 Η Βέφα Αλεξιάδη
 
 Οι « πρωτεργάτριες» του πετυχημένου bazaar Κασταλία Σαμόλη και Ελενα Πάτση
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19,30 διοργανώνει η Πανελλαδική Ένωση Γυναικών « Παναθηναϊκή» συναυλία στο θέατρο κολλεγίου με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη που θα τελεί υπό την αιγίδα του ιατρικού συλλόγου Αθηνών και θα εξυπηρετεί τους σκοπούς του Ασύλου Ανιάτων και της ΕΛΕΠΑΠ