IMG_9716

Η τετραοροφη τουρτα των γενεθλιων μου δεν …χωρούσε ολα τα κεράκια και ετσι άφησα μονο ενα! Πάντα βέβαια βρίσκονται δυστυχώς οι… Μαρτυριαρηδες συμμαθητές!!! Τα χρώματα της τουρτας είχαν τα χρώματα του blog μου,δηλαδη μπλε και άσπρο εμπνευσμένα χρώματα απο την ελληνικη σημαία,αφου αγαπω τόσο την Ελλάδα Κ στεναχώριεμαι για την παρακμή της και το φουξια χρώμα,που εκφράζει την κορίτσι στικη,τολμηρή ,εκρηκτικη και χαρούμενη πλευρά του χαρακτήρα μου!Σε ζαχαροπαστα γράφτηκε και το όνομα του blog μου ” sisssysworld.wordpress.com),που σκοπο εχει να προβαλλει θετικα η αρνητικα τα θέματα που άπτονται της καθημερινότητας μιας εργαζόμενης γυναίκας που μεγαλώνει 2 παιδια,αλλα που ειναι Πολυ χαρούμενη για την κατάσταση της και που φυσικα δεν…κάθεται στα αβγά της,αλλα γνωρίζει νέους ανθρώπους,δημιουργει νεα πράγματα,χωνεται παντου και δεν κωλωνει πουθενα! Το τριπλό s του sisssys δείχνει την ιδιαιτερότητα και πληθωρικοτητα της προσωπικότητας μου!

ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΝΑΡΒΕΡΗ: Η κυρία του ομώνυμου οίκοι νυφικων και βαπτιστικων ” κεντησε” πάλι!!! Εξπερ στο στήσιμο και τον στολισμό εκδηλώσεων γάμων,αλλα και γενικότερα,Παρ όλο που η ίδια δεν ήρθε γιατι είχε αναλάβει το στήσιμο ενός γάμου στο costa navarino,έλαμψε δια…της απουσίας της!!!Εστειλε ανθρώπους και στόλιζαν το ceλλιne ,δείχνοντας για άλλη μια φορα την καλαισθησια της και το φινο και εκλεπτυσμενο της γούστο!!!

13412199_1732892606982947_6319704849627049203_o.png

Ο παλιός μου φιλος ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Λεωνιδας Σπατουλας με την δραστηρια επιχειρηματία Ματινα Κουλουφακου,η οποία σε τόσο δυσκολεs εποχεs και μέσα σε 3 μήνες άνοιξε 2 μαγαζια με καταπληκτικα ρουχα ,τα 2803 Αvenue Loft ( το ενα στο Παλαιό Φάληρο και το άλλο στην Αραχωβα).Που να βρουν χρονο να παντρευτούν τα παιδια; Δίπλα ο γνωστός στους κοσμικό θα κύκλους και …στον χώρο των μοντέλων Δερματολογος Νίκος Τορολοπουλος!

13412116_1732899543648920_4992000180865785913_o

Ο …κομης de Hantes έκανε ενα διάλειμμα απο Μονακο και Μοντε Καρλο και είπε να έρθει στο παρτυ μου! Κάπου μεταξυ Saint Moritz και COURCHEVEL σίγουρα θα γνωριστηκαμε με την κοσμοπολιτισσες φίλη μου Ζωη Μποτωνακη, κορη μεγαλου γυναικολογου και παλια μου φιλη!Την Ζωη ,που ειναι η καλύτερη εκπρόσωπος του ονόματος της,ζούσε μεταξυ Λονδίνου και Μονακο και ταξίδευε μονο με ελικόπτερα και Lear jet.!Δυστυχως ενα σοβαρο πρόβλημα με την υγεία της την ανάγκασε να αναζητήσει μόνιμη βάση στην Αθήνα. Απο ” γατουλα” που ήταν η φίλη μου,εχει μεταβληθεί σε ” λιοντάρι”.,καθώς ο τρόπος που αντιμετωπίζει το σοβαρο της πρόβλημα ειναι Πολυ γενναίος! Η Ζωη δεν εχει αλλαξει σε τίποτα τις συνήθειες της,εξακολουθεί να γλενταει σαν να μην τρέχει τίποτα,δεν πτοείται με τίποτα και ρουφάει τις στιγμές,δίνοντας ενα μάθημα σε όλους μας,και σε μας τους υγιείς αλλα ασθενείς στη ψυχη και στα Μάλια,πως πρεπει να ζούμε την Ζωη μας!!!Ειμαι σίγουρη πως θα ξεγελάσει και την ίδια της την ασθένεια και θα την κατατρόπωσει με ενα τροπο αντιμετώπισης μακράν μπροστα έτη φωτός,Αφήνοντας όλους εμάς να…τρώμε τη σκόνη της!

13403261_1732905946981613_8271622794436587650_o

 Η Ειρηνη Παπαδοπούλου ξεκίνησε απο μεσιτρια και στη συνέχεια,άρχισε να κανει αυτο που της αρέσει: Να πλέκει καλογουστες,ευφανταστες και φινες τσαντες, οι οποίες έχουν γίνει must σε κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της. Χαρακτηρσιτικό της επιτυχίας της είναι ότι έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σε imitasion που όμως δεν έχουν καμία σχέση με τις αυθεντικές της Ειρήνης!Όταν συνηθως κανουμε πραγματα που μας αρεσουν τα κανουμε τελεια,ετσι και το χόμπι τηs Ειρηνηs εξελίχθηκε σε κερδοφόρο επαγγελμα,αφου αυτη την στιγμη οι διασημες τσαντεs τηs ” one @ only bags” εχουν κατακλύσει τα ωραιότερα μαγαζια της Ελλάδας και εξάγονται και σε πολλές χώρες του εξωτερικου,με πρόσφατη την Κύπρο! Τυφλά να Χουν οι Chanel!!!