Με πανηγυρικό τρόπο εγκαινιάστηκε πρόσφατα το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5 στο Καλό Χωριό του Δήμου Χερσονήσου Κρήτης που δημιουργήθηκε με χρηματοδότηση του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα».
Το γήπεδο εγκαινίασε η Πρόεδρος του ΠΑΣΓ «Καλλιπάτειρα» και πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το ευ αγωνίζεσθαι, Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία αναγορεύτηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Καλού Χωριού επίτιμος δημότης του Καλού Χωριού.
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΓ «Καλλιπάτειρα» και πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το ευ αγωνίζεσθαι, Κατερίνα Παναγοπούλου μαζί με τα παιδιά κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του γηπέδου που χρηματοδότησε η «Καλλιπάτειρα»
Η κυρία Παναγοπούλου λίγο μετά την αναγόρευσης της σε επίτιμο δημότη του Καλού Χωριού.
Η κυρία Παναγοπούλου σε δηλώσεις της στο alpha tv ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σκοπός του σωματείου με τη δημιουργία του γηπέδου είναι να σταματήσουν τα ελληνόπουλα να μεγαλώνουν στις λασπωμένες αλάνες, να περιφρουρηθούν και να διδαχθούν την ολυμπιακή παιδεία και τον αθλητισμό. Ο χώρος αυτός θα αποτελέσει καταπληκτικό σχολείο, συνέχισε η κυρία Παναγοπούλου και θα βοηθήσει να δημιουργηθούν υγιή κύτταρα μέσα από τον αθλητισμό και τον συναγωνισμό.
Η συντονίστρια της «Καλλιπάτειρας» του παραρτήματος Κρήτης, Μαρία Αντωνακάκη εξέφρασε την αισιοδοξία και την ευχή να γίνουν και άλλα παρόμοια έργα γιατί τα χρειάζεται η ευρύτερη περιοχή.
Η συντονίστρια του παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» στο Ηράκλειο Κρήτης Μαρία Αντωνακάκη
Οι τοπικοί παράγοντες εξέφρασαν τη χαρά τους για τη δημιουργία του γηπέδου, χαρακτηρίζοντάς το ως κόσμημα της περιοχής και εξέφρασαν τη πεποίθηση ότι η σπουδαία αυτή αθλητική υποδομή θα αξιοποιηθεί στο έπακρο τόσο από το Καλό Χωριό, όσο και από την ευρύτερη περιοχή!
Η συντονίστρια του παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» Πάτρας Μαρία Μανουσάκη στο γήπεδο κατα τη διάρκεια των εγκαινίων του
Μετά τα εγκαίνια του γηπέδου ακολούθησε γεύμα στο Island στις Γούβες.