Μία χαρούμενη αποκριάτικη γιορτή που χάρισε χαμόγελα σε 400 παιδιά από 10 διαφορετικά Ιδρύματα της Αττικής διοργάνωσε πρόσφατα ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» μαζί με το « Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στο κτήμα Le Chevalier στη Βαρυμπόμπη.
 
Τα παιδιά συμμετείχαν σε ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες, ενώ το face painting στάθηκε αφορμή για πολλά γέλια και πειράγματα.
Το τεράστιο πολύχρωμο γαϊτανάκι που στήθηκε στο κέντρο του καταπράσινου κτήματος Le Chevalier εντυπωσίασε όλα τα παιδιά που στροβιλίστηκαν γύρω του με πολύ κέφι.
 
Ο χορός και η γιορτή συνεχίστηκαν μέχρι αργά το μεσημέρι όταν τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στη στολισμένη κλειστή αίθουσα του κτήματος Le Chevalier και απόλαυσαν ένα πλούσιο μεσημεριανό γεύμα. Εκεί τους περίμενε και μία μοναδική έκπληξη, αφού το γνωστό νεανικό συγκρότημα REC έδωσε το παρόν για να απογειώσει το κέφι με τις γνώστες του επιτυχίες. Τα παιδιά τραγούδησαν, χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τα μέλη του συγκροτήματος σε μία γιορτή που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.
 
 
«Αυτή η γιορτή είναι μία γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός και την αναμένουμε όλοι με χαρά. Οι πρωταγωνιστές σήμερα είναι τα παιδιά και η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε αυτά. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που με την προσφορά τους μας έδωσαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης», είπε καλωσορίζοντας τα παιδιά η γενική γραμματέας του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα. Το «παρών» στη γιορτή έδωσαν και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου κυρίες Καίτη Μεταξωτού, Κέττυ Φιλιππίδου και Ρίτα Μωραϊτάκη. Ψυχή της εκδήλωσης ήταν, όπως κάθε χρόνο, η διευθύντρια του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Άννα Παναγοπούλου και ο κοινωνικός λειτουργός κύριος Δημήτρης Νάνης.
 
 
Δημήτρης Νάνης, κοινωνικός λειτουργός “ΕΛΠΙΔΑΣ”, Χρήστος Παμπαλιάρης, ιδιοκτήτης του κτήματος Le Chevalier, Τζωρτζίνα Έλληνα, γενική γραμματέας Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», Άννα Παναγοπούλου, Διευθύντρια Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑΣ», Κάρολιν Παμπαλιάρη, ιδιοκτήτρια του κτήματος Le Chevalier.
 
 
Παράλληλα με τη διοργάνωση της γιορτής, ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» και το « Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης και οικοσκευές σε κάθε ένα από τα 10 Ιδρύματα με βάση τις ανάγκες τους. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική χορηγία του κτήματος Le Chevalier, που εκτός από τον χώρο προσέφερε και το γεύμα των παιδιών, της εταιρείας ANDY TOURS που αφιλοκερδώς ανέλαβε την μετακίνηση των παιδιών. Αφιλοκερδής ήταν και η συμμετοχή του συγκροτήματος REC. Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» και το « Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» τους ευχαριστούν θερμά για την ανιδιοτελή τους προσφορά.