Εχω την τύχη να είναι φίλη μου η ΞΕΝΙΑ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ, η «γκουρού» της αυτοεξέλιξης και της αυτοβελτίωσης και ομολογώ ότι μέσα από ατέρμονες συζητήσεις έχει υπάρξει μέντορας και συμβουλάτοράς μου σε πολλά θέματα και με έχει βοηθήσει σημαντικά.
Ξένια Κούρτογλου
Κατ´ αρχήν η Ξένια είναι η «νονά» του blog μου, ο άνθρωπος που περισσότερο από όλους με ενθάρρυνε, -λέγοντάς μου Προχώρα «Η καλύτερη ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ»-, για να κάνω το sissysworld, τονίζοντας μου επανειλημμένα ότι έχω μεγάλο ταλέντο στο γράψιμο και με βοήθησε με τις γνώσεις και τη πλούσια εμπειρία της να το στήσω τόσο καλά, ώστε να έχει τη μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία που έχει σήμερα.
Με την Ξένια Κούρτογλου κατά την παρουσίαση του διδακτικού βιβλίου της «Η καλύτερη ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ» (εκδόσεις Διόπτρα) που έκανε θραύση!
Είμαι λοιπόν η πλέον κατάλληλη για να σας εγγυηθώ από την προσωπική μου εμπειρία ότι «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ!» για να παρακολουθήσετε στην Life Clinic Group τον κύκλο 12 σεμιναρίων, βασισμένα στο βιβλίο της «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ!»( εκδόσεις Διόπτρα), το οποίο έχει γίνει ήδη best seller!
Ο κύκλος των 12 σεμιναρίων, που ξεκινάει 25 Σεπτεμβρίου και έχει επίσης τον τίτλο «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ!»,είναι αξίας 480 Ευρώ, μπορείτε όμως να τον προ-αγοράσετε ως τις 20 Σεπτεμβρίου με μόνο 360 Ευρώ! Επίσης η τιμή ενός μεμονωμένου σεμιναρίου είναι 50 Ευρώ.
Τα σεμινάρια της Ξένιας Κούρτογλου, κινούμενα στον άξονα του ομότιτλου βιβλίου της, αποτελούν ένα ασφαλή και αξιόπιστο οδηγό πορείας που αφορά όλους τους τομείς της ζωής! Είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν από την πρώτη κι όλας στιγμή, με απλές καθημερινές κινήσεις να πάρετε τα ηνία της ζωής στα χέρια σας και να την οδηγήσετε εσείς -και όχι αυτή-εκεί που θέλετε. Να «αδράξετε τη μέρα» και να απολαμβάνετε κάθε λεπτό της ζωής σας με πληρότητα και χαρά, να ζείτε, να προσφέρετε και να δημιουργείτε με καλοσύνη, ομορφιά και αλήθεια, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και πίστη στην ευκαιρία που σας παρουσιάζεται κάθε στιγμή, να τολμάτε, χωρίς να έχετε ποτέ το φόβο της αποτυχίας, δεδομένου ότι οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι προκλήσεις και τα λάθη μπορούν να γίνουν μαθήματα ζωής, να αδράξετε τις ευκαιρίες και να βελτιώσετε τους εαυτούς σας και τη ζωή σας, να διευρύνετε και να εμπλουτίζετε συνεχώς τις εμπειρίες σας, να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας στο «εδώ και στο τώρα», εστιάζοντας στο «τώρα» και επιλέγοντας την καλύτερη από τις πολλές δυνατότητες που έχετε ανά δευτερόλεπτο και γενικά να πετύχετε τους στόχους σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, εμπνευσμένοι μέσα από πρωτότυπη προσέγγιση και παίρνοντας πρακτικά, σύντομα και άμεσα εφαρμόσιμα «εργαλεία» που θα σας δείξουν: * Πώς να αποκτήσετε την ιδανική σας ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας. * Πώς να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια και τους φίλους σας. * Πώς να απελευθερωθείτε από την τοξικότητα στο περιβάλλον σας. * Πώς να διαχειρίζεστε το στρες και τα απρόοπτα της ζωής. * Πώς να εξελιχθείτε στο επάγγελμα και στην καριέρα σας. * Πώς να πετύχετε την οικονομική ευρωστία που ονειρεύεστε. * Πώς να ζείτε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό μια πλούσια καθημερινότητα. * Πώς να αυξάνετε συνεχώς την ζωτική σας ενέργεια. * Πώς να γίνεστε όλο και περισσότερο ο «ηγέτης του εαυτού σας». * Πώς να προσφέρετε τα καλύτερα στον εαυτό σας και τους άλλους. Τα πάντα στη ζωή, υποστηρίζει η Ξένια Κούρτογλου, είναι σχέσεις. Σχέσεις όμως όχι μόνο με τους άλλους, αλλά πρωτευόντως με τον ίδιο μας τον εαυτό και επίσης πολλά από τα καθημερινά θέματα είναι συνήθως και σε ένα μεγάλο ποσοστό προϊόντα της σκέψης μας, παρά πραγματικότητα. Η Ξένια Κούρτογλου υποστηρίζει ακόμα ότι Το «σενάριο της ζωής», μπορεί να αλλάξει πλοκή και χαρακτήρες με το πέρασμα των χρόνων και ότι «δεν έλκουμε αυτό που θέλουμε, έλκουμε αυτό που είμαστε», υπονοώντας ότι αυτό που εμείς εκπέμπουμε, αυτό ακριβώς προσελκύουμε με ένα συμπαντικό τρόπο.
Η Ξένια Κούρτογλου, η Νάνσυ Μαλέρου της Life Clinic Group, η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η Μαρία Λεμονιά και η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Η καλύτερη ευκαιρία είναι… ΤΩΡΑ»πάνω στο οποίο είναι βασισμένα τα σεμινάρια
Ισως θα αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε μόνοι σας να οδηγήσετε τους εαυτούς σας στη μαγική συνταγή της επιτυχίας και της ευτυχίας και ακόμα τι παραπάνω από σας έχει η Ξένια Κούρτογλου για να σας διδάξει όλα τα παραπάνω. Θα σας απαντήσω κατ´ αρχήν ότι για να τα πετύχει κανείς όλα αυτά δεν είναι τόσο απλό και χρειάζεται έναν έμπειρο, ικανό, σοφό και αξιόπιστο «καθοδηγητή». Δεν υπάρχει λοιπόν καταλληλότερος άνθρωπος για να κάνει coaching, από μια γυναίκα που ποτέ δεν κάθεται «φρόνιμα στα αβγά της» και που συνέχεια εξελίσσεται, αγωνίζεται και πάντα πετυχαίνει! Εν ολίγοις η Ξένια Κούρτογλου: Εχει αποδείξει ότι μπορεί να διδάξει τους άλλους με την ίδια της τη ζωή, αφού η ίδια είναι μια γυναίκα αυτοδημιούργητη και επιτυχημένη σε όλους τους τομείς και σε όλες τις μάχες της ζωής! Επίσης δεν σταματάει ποτέ να μαθαίνει, να διορθώνεται και να εξελίσσει τον εσωτερικό της κόσμο και την προσωπικότητά της, αποτελώντας το φωτεινό παράδειγμα! Φανταστείτε ότι ακόμα και σήμερα που έχει ολοκληρώσει ένα λαμπρό και πολυβραβευμένο κύκλο επιχειρηματικής καριέρας , είναι φοιτήτρια στο ICPS/Stathclyde MSc. στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία! Μια από τις αποδείξεις ότι η Ξένια δεν έχει σταματήσει την αυτοβελτίωση της, είναι ότι παρακολουθεί ανελλιπώς τον διεθνώς διάσημο μέντορα της Tony Robbins, σε όλες τις εκδηλώσεις του στο εξωτερικό, έστω και αν χρειαστεί να περπατήσει – στην κυριολεξία και όχι μεταφορικά- σε αναμμένα κάρβουνα! Φανταστείτε επίσης ότι πρόσφατα έσπασε το πόδι της και αντί να μιζεριάζει και να γκρινιάζει, βρήκε όλα τα θετικά του ατυχήματός της, τα έγραψε με χαρά και μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας μας έκανε κοινωνούς στο προσωπικό της λογαριασμό στο Fb. Φανταστείτε ακόμα ότι μετά από μια πετυχημένη λαμπρή επιχειρηματική όπως και ακαδημαϊκή καριέρα, η σπουδαία αυτή γυναίκα που δεν κάθεται ποτέ «ήσυχα», κάνει στροφή στη συγγραφική δραστηριότητα και το coaching και μάλιστα με μεγάλη-όπως πάντα- επιτυχία! Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι η Ξένια είναι έχει το χάρισμα της μεταδοτικότητας, αφού μπορεί να μεταλαμπαδεύει στους άλλους τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της με τον πιο απλό, άμεσο, προσιτό και παραστατικό τρόπο!
Η Ξένια Κούρτογλου με τη Μαρία Νικόλτσιου
ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ «ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ» ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ;
Όσοι θέλετε, περισσότερες πληροφορίες στο https://lifeclinicgroup.com/shop/seminaria/agora-kyklou-h-kaliteri-eukairia-einai-tora/
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΞΕΝΙΑ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ: Η Ξένια είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Δικτύου Μεντόρων – IforU, επιλεγμένο μέλος των European Business Mentors, Mentor στο Egg της Eurobank και δραστήριο μέλος του ΤΟΓΜΕ (Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Managers & Επιχειρηματιών της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων). Aπόφοιτος του Pierce College και κάτοχος ΒΒΑ του Deree College ξεκίνησε την καριέρα της στην Έρευνα Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια στο Deree και μητέρα μιας κόρης 2 ετών. Είναι ιδρύτρια και Managing Partner της Focus Bari, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ερευνών με τριάντα χρόνια λαμπρής πορείας στην Ελλάδα και συνεργασίες σε 46 χώρες, και συνιδρύτρια του πρωτοποριακoύ startup «e-satisfaction», το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από τα 250 μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, προσφέροντας καταγραφή και ανάπτυξη του 360 Customer Experience στο retail και στο e-Commerce. Ως διακεκριμένη γυναίκα καριέρας, η Ξένια Κούρτογλου είναι εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια καλεσμένη ομιλήτρια σε τοπικά και διεθνή συνέδρια σε θέματα επιχειρηματικότητας, επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης. Η δίψα της για εξέλιξη την οδήγησε ξανά στα θρανία το 2010, και ύστερα από πενταετείς σπουδές πιστοποιήθηκε ως Life & Business Coach με το ICPS Triple Certification in Coaching (MDI, AMA, Coach U), ακολουθώντας την ανάγκη της να προσφέρει σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί τρόπους για μια καλύτερη ζωή. Σήμερα, είναι φοιτήτρια στο ICPS/Stathclyde MSc. στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, ενώ το πρώτο της βιβλίο «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ!» που εκδόθηκε τον Ιανουάριο 2018 έγινε best seller στην κατηγορία του από τους δύο πρώτους μήνες της έκδοσής του. Με κορυφαία αξία την πίστη στην ανθρώπινη δύναμη, η Ξένια Κούρτογλου προσφέρει ουσιαστικό έργο για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των νέων και των γυναικών, μέσα από τις συνεχείς, αντίστοιχες Έρευνες της Focus Bari, την συνεισφορά της με συστηματική διδασκαλία στο Πάντειο και σε άλλα Πανεπιστήμια από το 1997, την υποστήριξή της σε σχετικές διοργανώσεις, και κυρίως, μέσα από το προσωπικό της παράδειγμα. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς), είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στην EMRO, είναι μέλος των ESOMAR, IMRS, EEET, ΕΕΔΕ, ΕΙΜ, TOΓΜΕ, ΙΕΠ και IAB Hellas, και είναι μόνιμη συνεργάτης & αθρογράφος στο περιοδικό Deluxe και blogger στην Huffington Post.