«Έσπασε η νύχτα 2 κομμάτια» και έσπασε και ο πάγος στις χιονοδρομικές πίστες του Courchevel την περασμένη Παρασκευή, καθώς ο δημοφιλής Αντώνης Ρέμος, για τους φίλους «Antonio», τραγούδησε στο πιό διάσημο χειμερινό θέρετρο, όπου στις διάσημες μαύρες πίστες του κάνουν σκι Γάλλοι, Ρώσοι και Άραβες πολυεκατομμυριούχοι!
 
Ο Αντώνης Ρέμος στο Nammos στο Courchevel όπου και τραγούδησε
 
Οι Έλληνες και οι κατοικούντες στην Ελλάδα Λιβανέζοι επιχειρηματίες έγιναν «εκατό φορές κομμάτια» και αψηφώντας τη χιονοθύελλα έφτασαν στην πιο exclusive κορυφή της Ευρώπης, αν όχι του κόσμου, που χαρακτηρίζεται δικαίως ως το Saint Tropez των χειμερινών διακοπών, αφού κατακλύζεται σχεδόν αποκλειστικά από μεγιστάνες του πλούτου, διασημότητες και γαλαζοαίματους: Από τον Πρίγκηπα William και την Kate Middleton, τον Roman Abramovich, το Βασιλιά του Μαρόκο, τον David Beckham, τον Giorgio Armani και ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.
 
  
  
  
  
 
Ξεκινώντας από την Τετάρτη οι περισσότεροι ταξίδεψαν από την Ελλάδα με τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη για το αεροδρόμιο της Γενεύης και από εκεί με ελικόπτερο στο Rue de l’ Altiport της Κουρσεβέλ. Ενώ οι « λιγότερο προνομιούχοι» ταξίδεψαν με τις συνήθεις αερογραμμές μέχρι τη Γενεύη και από εκεί έφτασαν οδικώς σε 3 ώρες στο Courchevel 1850, δηλαδή σε υψόμετρο 1850 μέτρων! Λόγω της έντονης χιονοθύελας, η μεταφορά των πελατών έγινε με άμαξες που τις έσερναν άλογα, ή με έλκηθρα που τα έσερναν χάσκι ή και με ογκώδη οχήματα εκτός δρόμου που αντί για ρόδες είχαν ερπύστριες.
 
 Καταφθάνοντας στον παγωμένο παράδεισο κάποιοι φιλοξενήθηκαν σε φιλικά σαλέ, ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν την πολυτέλεια μοναδικών 5άστερων ξενοδοχείων , όπως το Hotel De Charme les Arielles, το Cheval Blanc Courchevel, το Hotel Le K2, το Aman Le Melezin, το L Apogee Courchevel και άλλων που βρίσκονται στο κέντρο της χιονοδρομικής πίστας όπου οι τιμές ξεκινούν από 2.000-2.500 ευρω τη βραδιά. Ο Αντώνης Ρεμος φιλοξενήθηκε μαζί με την σύζυγο του Υβόννη και το παιδί τους στο υπέροχο «Grandes Alpes Private Hotel». Εκτός από τη μαγευτική βραδιά στο Nammos, όσοι παρέμειναν και άλλες μέρες απόλαυσαν θεσπέσια (όσο και τσουχτερά) δείπνα στα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια Pierre Gagnaire pour Les Airelles, ale 1947, La Table Du Kilimandjaro, Le Chabichou, Le Kintessence. Για πρώτη φορά υπήρξε τόσο έντονο το ελληνικό στοιχείο, ώστε πωλήτριες σε μπουτίκ όπου οι γούνες ξεκινούν από 100.000 Ευρώ, καθώς και σε μπουτίκ των Louis Vuitton, Valentino, Prada, Cartier, Dior και Chanel, οι οποίες μιλούν τα Ρώσικα και αραβικά σαν μητρική τους γλώσσα ( για ευνόητους λόγους), ανακάλυψαν ξαφνικά ότι μιλιέται και η ελληνική γλώσσα σ αυτό τον πλανήτη και φυσικά όχι μόνο για να παραπονιέται για την οικονομική δυσπραγία και ότι τα ελληνικά πορτοφόλια σε τίποτα δεν υπολείπονται από αυτά των Ρώσων και των Αράβων! Η ελληνική γλώσσα όμως ακούστηκε και «Μέχρι το τέλος του κόσμου», όπως είναι ο τίτλος σε ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, μέχρι την κορυφή του κόσμου, όπου αντήχησε λόγω του ισχυρού ηχοσυστήματος του Nammos η φωνή του δημοφιλούς ερμηνευτή, αφήνοντας έκπληκτους τους ξένους σκιέρ του Courchevel, και δείχνοντας τους τι σημαίνει μπουζούκι και ελληνικό γλέντι!
 
Οι προετοιμασίες στο Nammos που στεγάζεται σε ένα σαλέ των 1.000 τετραγωνικών μέτρων που φιλοξένησε τους 300 fans του Ρέμου είχαν αρχίσει καιρό και ο μεγάλος πονοκέφαλος του ευρηματικού και πρωτοπόρου συνιδιοκτήτη Φρατζέσκου Ζανή ήταν ποιούς από τους μεγαλοσχήμονες θα φιλοξενούσαν τα πρώτα τραπέζια, μια που ανάμεσα στους 300 ήταν πολλά μεγάλα ονόματα!
 
 Το Nammos στο Courchevel
  
 Ο Αντώνης Ρέμος την ώρα που τραγουδάει και δίπλα του ο πρωτοπόρος συνιδιοκτήτης του Nammos Φραγκίσκος Ζανής
 
Έτσι στους… «θρόνους» των πρώτων τραπεζιών του Nammos, βρέθηκαν δισεκατομμυριούχοι Λιβανέζοι επιχειρηματίες που ζουν στην Ελλάδα και που φαίνεται να έχουν κάνει μόδα τα μπουζούκια, όπως ο εφοπλιστής Ριαντ Ζέην και η σύζυγός του Ράνα ( η οποία πρόσφατα είχε κάνει τα γενέθλιά της στο Νίκο Βέρτη, ο Χασάν Γκουντούρ και η Χάλα Χούρι με τον σύζυγό της Ταούφι Χουρι, που είναι μεταξύ των βασικών μετόχων της πανίσχυρης εταιρίας CCC, που έχει κατασκευάσει από τον σταθμό του αεροδρομίου «Ρόναλντ Ρέιγκαν» στην Ουάσινγκτον έως το εργοστάσιο ηλεκτρισμού στη Γάζα. 
Οι τελευταίοι μάλιστα είχαν καλέσει πρόσφατα τους φίλους του στο Αθηνών Αρένα, ακριβώς μια μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του Ρέμου, όπου ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στους εκλεκτούς τους προσκεκλημένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν τα ζεύγη Διαμαντίδη, Τσάκου, Κούστα, Δαλακούρα, Μαυρή, Καίσαρη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου και άλλοι.
 
 Η οικογένεια Ζέην στο Courchevel
 
«Στα πρώτα τραπέζια επίσης του Nammos ήταν ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Ομίλου Καλογήρου, Σαμι Φάις, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Διβάνη, Σπύρος Διβάνης, ο φίλος του Αντώνη Ρέμου, επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Πηλαδάκης, η οικογένεια Επιχειρηματιών Ουραηλίδου, η ιδιοκτήτρια του γνωστού μυκονιάτικου ξενοδοχείου Cavo tagoo Σούλα Λιάκου, ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς που ήρθε από το Γκσταντ για να ακούσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, το ζεύγος των γιατρών Αλκηστης Πρίνου και Ζήση Μπουκουβάλα και άλλοι.
 
  
 Ντέμπυ Σιδεράκη, Ράνα Ζέην, Σούλα Λιάκου
 
 Αντώνης Ρέμος, Μάκης Δάναλης
Η Ρόη Δάναλη που ήταν επίσης στο Courchevel με τον σύζυγό της Βασίλη Αποστολόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών, τα παιδιά τους και τον αδερφό της Μάκη Δάναλη, επιχειρηματία του Theoxenia Palace, απέδειξε τις εξαιρετικές επιδόσεις της στο σκι.
  
Η οικογένεια Ουραηλίδου
  
  
 Σούλα Λιάκου, Αντώνης Ρέμος
  
 Ρούλα Σιδεράκη-Λινάτσα
 Ντέμπυ Σιδεράκη
 Αντώνης Ρέμος, Ρόη Αποστολοπούλου
 
Το κέφι δεν άργησε να φτάσει στο αποκορύφωμα, ο Ρέμος ξεσήκωσε τον κόσμο και έτσι τα « πρώτα τρπέζια» δεν είχαν και τόση σημασία, μια που οι περισσότεροι σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και άρχισαν να χορεύουν στους ρυθμούς του Antonio!
  
  
  
  

 

 
 
Ο Αντώνης Ρέμος που τραγούδησε κυρίως ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες μεγάλων τραγουδιστών, όπως του Φρανκ Σινάτρα, υποσχέθηκε στο τέλος ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή των εμφανίσεών του στο Nammos του Courchevel και έπεται και συνέχεια!
 «Και όμως γίνεται» τραγούδησε προς το τέλος ο Ρέμος και απέδειξε πράγματι ότι « και όμως γίνεται» να ακουστούν τα ελληνικά μπουζούκια στις πιο ψηλές κορυφές των Γαλλικών Άλπεων και να γίνει Μύκονος το Courchevel έστω και για μια νύχτα!