Πρόσφατα απολαυσαμε τον αγαπημενο μας συνθέτη Μίμη Πλέσσα σε μια μεγάλη και επιτυχημένη συναυλια στο θεατρο Παπαγου.Τα τραγούδια του που μεγάλωσαν γενιές και θα μεγαλώσουν και άλλες ακομα ,τραγουδήσαν η Μαιρη Λιντα,ο Δακης και άλλοι γνωστούς καλλιτέχνες .

Ο δημοφιλής συνθέτης με την συζυγό του στοιχουργό – δημοσιαγράφο και τον γνωστό τραγουδιστή Δάκη σε προσωπικές τους στιγμές.

407749

φωτο απο το παρτυ γενεθλίων μου

Το οτι ο δημοφιλης συνθετηs εχει γραψει παρα πολλα τραγουδια που τραγουδιουνται πολλα χρονια κ θα τραγουδιουνται για πολλα χρονια ακομα το ξερουμε ολοι! Αυτο που δεν ξερουμε ειναι οτι ο σπουδαιοs συνθετηs εχει τελειωσει το φυσικομαθηματικό του Πανεπιστημιου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ και εχει αναγορευθει επιτιμοs διδακτωρ χημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών,οπωs εχει επισηs αναγορευθει και στο Πανεπιστημιο Κορνελ των ΗΠΑ! Εκεινο που επισηs δεν ξερουμε ειναι οτι η συζυγοs του,η πολυ αξιόλογη δημοσιογραφοs Λουκιλα Καρρερ-Πλέσσα εγραψε για την συναυλία αυτή για πρωτη φορα θεατρικα κειμενα,τα οποια αποδοθηκαν απο τον ηθοποιό Τασο Χαλκια.Ειναι γνωστο οτι η Λουκιλα Καρρερ εχει γράψει στίχους για περισσότερα απο 30 τραγουδια,οπωs το “Ελα” με την Αλεξια το 1991 που πηρε πρωτο βραβειο στο EUROSONG FESTIVAL, “Τραγουδια που δεν εχουν εποχες…”που τραγουδάει τωρα ο Μαυρικιος Μαυρικιου,” ΔΙαφανος Σταυρος” που τραγουδαει η Ευη Σιαμαντα και πολλα αλλα ακομα.

407780

φωτο απο το παρτυ μου του μεγάλου συνθέτη Μιμη Πλεσσα,με την σύζυγο του δημοσιογράφο Λουκιλα Καρρερ η οποία του δείχνει την φροντίδα της και την αγάπη της με κάθε τρόπο,την Αδερφη της Λουκίλας και κουμπάρα μου ,την γλυκύτατη Ναλιτα Καρρερ και τον γνωστο ερευνητη και βραβευμένο συγγραφέα ,και πολεμιο τηs αρχαιοκαπηλιαs Γιώργο Τσουκαλη,με την σύζυγο του

Την ευγένεια και μεγαλοψυχία του μεγάλου συνθέτη την γνωρίζετε όλοι.Αυτο που δεν ξέρετε ειναι οτι αυτά τα θετικά στοιχεία και άλλα πολλά έχει να μεταλαμπαδεύσει στην  18χρονη κόρη του που την βλέπουμε στην φωτογραφία με την τήββενο.

13641099_1745591675713040_2263140722240930981_o

Επίσης αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι σαν γνήσιος τζεντλεμαν άλλων εποχών,μου έκανε χειροφιλημα στο παρτυ των γενεθλίων μου,που μ έκανε να νιώσω βασίλισσα και που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη μου…