Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης του κοινού και της προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με απόλυτη επιτυχία στο Κολλέγιο Αθηνών, η εκδήλωση του συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» για την παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους “Bone Brothers”. Την εκδήλωση παρουσίασε με την γνωστή ευαισθησία και το χιούμορ που την διακρίνει η δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου.
 
 Η δημοσιογράφος και παρουσίαστρια της εκδήλωσης Νατάσσα Ράγιου
 
Το soundtrack της ταινίας είναι μία δημιουργία του συνθέτη Θάνου Γεωργουλά, σε στίχους Βασίλη Παππά. Το τραγούδι «Κάθε στιγμή μετράει» ερμήνευσε για τις ανάγκες της ταινίας και παρουσίασε ζωντανά με την ιδιαίτερη, ζεστή φωνή του ο Γιάννης Πλούταρχος.
 
Ο γνωστός τόσο για τη φωνή του, όσο και για τις φιλανθρωπίες του τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος τραγούδησε στην εκδήλωση το τραγούδι « Κάθε στιγμή μετράει» που ερμήνευσε στην ταινία!
 
 
Η 11άλεπτη ταινία “Bone Brothers” , που διηγείται το δράμα και την αγωνία μιας οικογένειας να βρεθεί συμβατός δότης για τον μικρό γιο τους που πάσχει από λευχαιμία , θα συμμετάσχει σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αναλυτική και συγκινητική αναφορά στους στόχους και σκοπούς του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» έκανε η δραστήρια πρόεδρος Αναστασία Σταματέα- Βαρδουλάκη. Ο σκοπός όλου αυτού του εγχειρήματος ήταν η διάδοση του μηνύματος για την δωρεά του μυελού τον οστών, μία πράξη αγάπης που μπορεί να σώσει τη ζωή εκατοντάδων παιδιών. Διαθέτοντας λίγα λεπτά για την λήψη του δείγματος που γίνεται με πολύ απλό τρόπο ο καθένας είναι πιθανόν να είναι συμβατός με ένα παιδί που πάσχει από καρκίνο και να του χαρίσει τη ζωή. Όλοι οι συντελεστές της ταινίας και του τραγουδιού (σεναριογράφος, στιχουργός, σκηνοθέτης, συνθέτης, παραγωγοί, ερμηνευτής του τραγουδιού ) και όλοι όσοι βοήθησαν για την ολοκλήρωση των έργων αυτών, εργάστηκαν αφιλοκερδώς και τα προσέφεραν με μεγάλη χαρά και πολύ αγάπη στο Σύλλογο. Την ταινία δημιούργησαν με ιδιαίτερη ευαισθησία ο Χρήστος Ανδριόπουλος (Σκηνοθεσία – Σενάριο), ο Κώστας Ανδριανόπουλος και Αναστασία Ναζλίδου (Παραγωγή). CAST (αλφαβητικά): Ελένη: ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ Νικόλας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ Αντώνης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ Γιώργος: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΣ Γιατρός: ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ Συμμετέχουν οι: Άγγελος: ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΓΕΝΙΔΟΓΑΝ Βοηθός γιατρού: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣΗ εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του υφυπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ήταν χορηγία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, κου Κώστα Μπακογιάννη, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, παρουσία του εκπροσώπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πρωτοσύγκελου Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Βολιότη, του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κου Νίκου Μαυραγάνη, του Διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κου Μανώλη Παπασάββα, ιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου, καθώς και πλήθους φίλων, γονιών και παιδιών. Επίσης παραβρέθηκαν οι κορυφαίοι Έλληνες μουσικοσυνθέτες Μίμης Πλέσσας και Γιώργος Χατζηνάσιος.