Fan του survivor δεν με λες…Με λες όμως fan της Σκιάθου,του λατρεμένου μου νησιού απο το οποίο κατάγομαι. Οπότε ο,τιδήποτε έχει σχέση με Σκιάθο , ο,τιδήποτε προέρχεται απο εκεί και ο,τιδήποτε αποτελεί διαφήμιση του νησιού μου , το εκτιμώ και το προβάλλω! Και ειδικά αν αυτό το κάτι είναι ο …”Θεός” Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του survivor, που όχι μόνο γεννήθηκε και ζει στη Σκιάθο, αλλα σύμφωνα με πρωτογενείς πληροφορίες είναι απο τα πιο καλά και θρησκευόμενα παιδιά, με σεμνότητα, ήθος και αρχές!
 
Ενα blog λοιπόν σαν το δικό μου, που κάνει ήδη ενα μεγάλο αφιέρωμα στη Σκιαθο , ( που εμπεριέχει, όπως μπορείτε να δείτε, και μερικότερα αφιερώματα, όπως το ” Σκιάθος: Το νησί των σταρ”, δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί και στον μεγάλο σταρ των ημερών !
Στον Παράδεισο ( Σκιάθο) λοιπόν έφτασε ο “άγγελος” , που είχε για λίγο δραπετεύσει σε εξωτικά μέρη, όπου αντιμετωπίζοντας δύσκολες συνθήκες κατάφερε με το σωματικό και ηθικό του ιδιαίτερο “βάρος” να στεφθεί νικητής, κατα γενική απαίτηση και του κόσμου, καθώς ήταν εξαιρετικά δημοφιλής!
 
 
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λοιπόν έφτασε πάλι στο νησί του την Σκιάθο, με εκατοντάδες ντόπιους και τουρίστες, να τον περιμένουν σε κατάσταση παραληρήματος, με… υπογλώσσια και λιποθυμίες, την ώρα που έφτανε στο λιμάνι, την ώρα που έδινε με συνεντεύξεις, την ώρα που πήγε στο βενζινάδικό του, την ώρα που έτρωγε σε ένα απο τα πιο ωραία εστιατόρια του νησιού, το Carnayo , και την ώρα που έκανε το μπανάκι του σε μια απο τις ωραιότερες παραλίες της Ευρώπης, τις Κουκουναριές, όπου στο παρελθόν ο Ντάνος ήταν εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι.
 
Δεν το ήξεραν δυστυχώς οι…” Ντανίτσες” ( κατα το ” Ρουβίτσες”) ή οι… ” Ντάνες” να τη στήσουν με τα κυάλια τους στο εμβληματικό ξενοδοχείο, το Skiathos Palace,που έχει στα πόδια του τις Κουκουναριές και στην ιδιοκτησία του ενα μέρος απο τις Κουκουναριές και τα γειτονικά ” Μάραθα” ,που αναγορεύτηκαν φέτος απο τουs “Sunday times “, ανάμεσα στις 11 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης!
Το ειδυλλιακό ξενοδοχείο με την υπέροχη θέα Skiathos Palace με τις Κουκουναριές και τα Μαραθα στα ” πόδια του”!
 
Κολύμπησε λοιπόν ο ” Ντάνος” με φόντο το Skiathos Palace, ο ιδιοκτήτης του οποίου Αρης Δερβένης, χορήγησε και το δείπνο που δόθηκε προς τιμήν του στο εκλεκτό εστιατόριο με το φρεσκότατο ψάρι Carnayo, συμφερόντων επίσης του skiathos palace!
Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς Skiathos Palace και του ειδυλιακού εστιατορίου Carnayo,Αρης Δερβένης, που ήταν χορηγός της βραδιάς και ο super star Γιώργος Αγγελόπουλος
 
 
Άποψη του ” Carnayo”
 
Το περίφημο δείπνο στο Carnayo
Ο Αρης Δερβένης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και φίλοι τους
Εξω απο το περίφημο ” Carnayo” οι θαυμαστές του ” Ντανου” αδημονούν να τον δουν
 
 
Ο Ντανος λοιπόν κολύμπησε στη Σκιάθο, ενώ εγώ κολυμπάω στον ιδρώτα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όμως οσονούπω καταφθάνω στο αγαπημένο μου νησί και είμαι έτοιμη για…αυτοψίες, οπότε θα έχετε πληροφορίες επι παντός επιστητού και απο πρωτο χέρι με το ” άγρυπνο μάτι της Sissys”. Προς το παρόν αυτο που θα ευχηθώ είναι να μην καβαλήσει καλάμι ο Αγγελόπουλος και να μην χρησιμοποιήσει αλόγιστα την τεράστια δημοσιότητά του, αλλα να την χρησιμοποιήσει με τρόπους που θα του επιτρέπουν να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και σε ευπαθείς ομάδες. Εύχομαι ακόμα σε μας τους πολίτες να δίνουμε την ίδια αναγνώριση, ευγνωμοσύνη και δημοτικότητα και σε ανθρώπους (όπως πρωτοπόρους γιατρούς, ερευνητές, ανθρώπους που προσφέρουν αθόρυβα στο σύνολο, ή που μας δοξάζουν διεθνώς με τα επιτεύγματά τους), που μπορεί να μην είναι τόσο “εμπορικοί”, είναι όμως εξαιρετικά αποτελεσματικοί και σημαντικοί!