Η χαρά, η αγάπη, αλλά και το πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που φέρνουν μαζί τους οι Γιορτές, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο Theoxenia Palace, Κολοκοτρώνη 34, Κεφαλάρι, Κηφισιά. Φέτος η συγκίνηση ήταν ακόμα μεγαλύτερη καθώς μέρος των εσόδων του Bazaar θα διατεθεί για την ενίσχυση των πληγέντων στην Μάνδρα Αττικής. Η μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου Theoxenia Palace στην Κηφισιά, που φιλοξενεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Βazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», άρχισε να γεμίζει από νωρίς σήμερα το πρωί με τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από τις πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις που τους περίμεναν εκεί. Η Πρόεδρος, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε όλους όσοι για άλλη μια φορά έδωσαν το «παρών» στο Βazaar, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την υποστήριξή τους στα άρρωστα παιδιά και στο έργο του Συλλόγου, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωσή του, και τους ευχήθηκε «Καλές Γιορτές».
 
 
 
Υπεύθυνες για τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ήταν τα μέλη του Συλλόγου: Μπέκυ Στραβελάκη, Έφη Έλληνα, Τζωρτζίνα Έλληνα, Μάνια Ντέλου, Μαίρη Βούτσελα και Έλλη Ιωάννου Τάνες.
Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ολγα Δασούρα
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάρπαστο έγινε και φέτος το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2018, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, το Δεντράκι της Υγείας, της Ευημερίας και της Τύχης, του οποίου τη γλάστρα ζωγράφισαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και οι πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές, μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα κ.ά. που δημιούργησαν με πολύ μεράκι οι οικογένειες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια των εθελοντών. Όλα αυτά, και πολλές ακόμα προσφορές και δώρα, μπορεί κανείς να τα βρει μέχρι σήμερα το βράδυ στα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», της ELPIDA YOUTH, του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάρπαστο έγινε και φέτος το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2018, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, το Δεντράκι της Υγείας, της Ευημερίας και της Τύχης, του οποίου τη γλάστρα ζωγράφισαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και οι πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές, μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα κ.ά. που δημιούργησαν με πολύ μεράκι οι οικογένειες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια των εθελοντών. Όλα αυτά, και πολλές ακόμα προσφορές και δώρα, μπορεί κανείς να τα βρει μέχρι σήμερα το βράδυ στα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», της ELPIDA YOUTH, του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη». Στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο οι: ANAPNOE, ANATOL, A’SHK, BIJOU BIJOU, QUEEN CALLIOPE, CASA, COTTON PRINCE, BESPOKE ATHENS, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, IORDANIS, KANDARAKIS, KESSARIS, STUDIO KOSTA BODA ILLUM, ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, LOOK @ ME, ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ, MAYA’S WORKSHOP, MANOLO, MARISCHA, MELIA TATAKIS, ΜΕΛΙΣΣΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, MR & SON, NAKASPAPER, HANDMADE WITH LOVE, SADRINE & JΟ, SERKOS, SCAPERDAS & CO, L’ ARTE DI ARTEMIDE, LIPSHOPATHENS, TREASURE BOX BY ANITΤA, TALY’S TALES HANDMADE BAGS, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, ZERTEO, LA FENETRE, SUPER CAKES, WINGS, CHIP & CHIP, PAPASPIROU και DIAMOND CLUB.
Η κυρία Βαρδινογιάννη ανάμεσα στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του bazaar και την Ολγα Δαδουρά
 Γιάννης Δάναλης, Ρόη Αποστολοπούλου
 Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Λώρα Τσουκαλά, Κλαίρη Τσαβλίρη
Αννα Μαμιδάκη, Ειρήνη Δανελιάν
 Κρίστη Τσολακάκη
 Μαρία Χατζηγιάννη, Αικατερίνη Λαλαούνη
 
Η κυρία Βαρδινογιάννη με τις εθελόντριες που έφτιαξαν υπέροχα χειροποίητα στολίδια και την διευθύντρια του Ξενώνα Αννα Παναγοπούλου
 Μιλένα Τσαβλίρη
 Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ολγα Δασούρα
 Γρηγόρης Γκουντάρας, Νάταλι Κακκαβα
 Φιλίππα Λυμπέρη
 Κλαίρη Τσαβλίρη, πριγκίπισσα Τατιάνας Μπλάτνικ, Λάουρα Λαλαούνη- Δράγνη
 Ελενα Κουλαουζίδου, Καρολίνα Αγγελονίδη
 Μάκης Δάναλης, Μαρία και Δημήτρης Ιορδάνης
 Τόνια Κωστοπούλου, Σάντυ Τσαντάκυ
 Μάνια Ντέλου, Βούλα Σαραντάρη, Νικόλ Καίσαρη
 Βίκυ Βεροπούλου, Λία Κιρατζοπούλου
 Εμιλυ Βαφεια, Βασιλεία Λυμπεροπούλου