Είπε ο…” Τρελός” να κάνει την τελευταία του τρέλλα για να ηρεμήσει! Και έτσι εμπλούτισε ” Το ημερολόγιο ενός τρελλού” με την πιο όμορφη τρέλλα της ζωής του: Ενα ειδυλλιακό γάμο με θέα την κρυστάλλινη θάλασσα της Νάξου! Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης ( που τον χειμώνα που πέρασε έδωσε ρεσιταλ ερμηνείας με τον μονόλογο του στο ” ημερολόγιο ενός τρελλού” ), παντρεύτηκε την εδώ και 9 χρόνια εκλεκτή της καρδιάς του την Τζωρτζίνα Παγώνη, με παρανυφάκι τον γιο τους και τα ανήψια της νύφης!
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ
 
 
Νομίζω πως ο Ρουβάς και ο Γιώτης θα μας κάνουν να πιστέψουμε πως πρόκειται για μια νέα μόδα στον κόσμο των σταρ, να παντρεύονται δηλαδή οι γονείς μια ανάσα πριν …παντρευτούν τα ήδη μεγάλα παιδιά τους! Δεν πειράζει όμως… Όπως λεει και η παροιμία:” το καλό πράγμα αργεί να γίνει”… Και “όποιος βιάζεται σκοντάφτει” και ” Καλλιο αργά παρά ποτέ” κλπ κλπ…
 
ΟΙ ΝΕΌΝΥΜΦΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ
 
Ο γάμος του γνωστού και Πολυ αγαπητού στους κύκλους ηθοποιού έγινε στη Νάξο , όπου το ζευγάρι διατηρεί εξοχικό, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, πάνω στη θάλασσα, και στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Αγία Άννα!
 
Φίλοι του ζευγαριού έφτασαν στο νησί από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη μέχρι απ την Αθήνα, τη Μύκονο,την Κρήτη, την Πάτρα, και τη Θεσσαλονίκη. Για να φτάσουν οι καλεσμένοι στην εκκλησία περπάτησαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα και εκεί περίμενε ο γαμπρός τη νύφη. Παρανυφάκια (τα ανηψάκια της νύφης που ταξίδεψαν απ το λονδίνο) προπορεύονταν και έρεναν το δρόμο της με ροδοπέταλα

 

 
 
Η Τζωρτίνα, που τη συνόδευε ο γιός του ζεύγους Γιάννης, δεν τήρησε το έθιμο να στήσει το γαμπρό- φαίνεται του το φυλάει για αργότερα…- και εμφανίστηκε από άλλη πλευρά της εκκλησίας με συνοδεία μουσικών και υπό τους ήχους του ”Σήμερα γάμος γίνεται”.
 
Σε συγκινησιακό περιβάλλον και με το ιδιαίτερο χιούμορ του ο πατέρας Συμεών τέλεσε το μυστήριο με κουμπάρες τη Ράνια Πίτσιου ( Μarketing Executive σε μεγάλη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία) και την Βάσω Γεωργίου επιχειρηματία.
 
Το ευτυχισμένο ζευγάρι των νεονύμφων με τον γιό τους και τις κουμπάρες Ράνια Πίτσιου και Βάσω Γεωργίου
 
Στη συνέχεια το πάρτυ δόθηκε στο Island οπου το ζευγάρι έκανε την είσοδό του υπό τους ήχους του Phantom of the opera.
Ο γαμπρός σε τσακιρ κέφι!
 
Δημήτρης Γιώτης, Βάνα Μπάρμπα
 
Πολύ γρήγορα έγιναν όλοι μια παρέα και η νύφη πέταξε την ανθοδέσμη όπου ,δίνοντας μάχη στήθος με στήθος , την έπιασαν η Βάνα Μπάρμπα και η Νταίζη Σεμπεκοπούλου.
Στη “μάχη της ανθοδέσμης” διακρίνονται η Μέη Καμελκέρη,η Λιάνα Σκουλαξένου , η Βάνα Μπάρμπα και η Νταιζη Σεμπεκοπούλου
 
Τις εντυπώσεις έκλεψε η γαμήλια τούρτα διακοσμημένη σύμφωνα με το νησιώτικο πνεύμα με μπλε και άσπρους αστερίες και κοχύλια, που κόπηκε υπό τους ήχους του ” Να λοιπόν γιατί σ αγάπησα” του Γιάννη Πάριου!
 
Με το γνωστό αυτό τραγούδι του Πάριου άστραψε και βρόντηξε ο ουρανός με τα δεκάδες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα , ενώ οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι!
Οι ευχές, ο χορός, τα γελια και τα πειράγματα δεν σταμάτησαν και το πάρτυ τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες,αφήνοντας ορατά τα όμορφα ίχνη του στις μνήμες των νεόνυμφων και των καλεσμένων τους και ” γράφοντας” τον ωραιότερο επίλογο στο ” ημερολόγιο ενός …Γιώτη ” !
Οι ευτυχισμένοι νιόπαντροι
Ο Δημήτρης Γιώτης με την μητέρα του Ιωάννα Κάπου
Η Τζωρτζίνα Παγώνη με τον Θοδωρή Βαρβία
Βάνα Μπάρμπα, Μαουρίτσιο Μπάτσι
Θοδωρής Βαρβίας, Τζωρτζίνα Παγώνη, Δημήτρης Γιώτης, Μέη Καλεμκέρη, Μάριος Κωσταρέλος
Η ψυχολόγος Νικόλ Καμβά με τον γνωστό επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης και catering Θανάση Δεληολάνη
Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Δημήτρης Γιώτης, Γιώτα Καπέλη
Το ζεύγος Δημήτρη Γιώτη Τζωρτζινας Παγώνη, ανάμεσα στις αγαπημένες του κουμπάρες Ράνια Πίτσιου και Βάσω Γεωργίου , τον γιό τους Γιάννη Γιώτη και τον ανιψιό τους Νικόλα Μασλατζίδη
 
Τζωρτζίνα, Δημήτρη το sissysworld.com σας εύχεται όλη σας η ζωή να είναι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη, όσο η μέρα του γάμου σας!
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ:papadakispress