Με το σύνθημα «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ », πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση απο τον κόσμο το 1ο FASHION SHOW ΑΜΕΑ στο κτήμα Μαρτίδη στην Βάρη , υπό την Αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης , που εμπνεύστηκε διοργάνωσε η π. μις Ελλάς ΣΥΛΒΙΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ και παρουσίασε με μοναδικό τρόπο η Δημοσιογράφος ΑΝΝΑ ΤΣΙΑΛΤΑ .
 
Η διοργανώτρια της βραδιάς Σύλβια Αντωναρου
Η παρουσιάστρια της βραδιάς, γνωστή δημοσιογράφος Αννα Τσιάλτα
 
 
 
Από νωρίς πάνω από 600 άτομα κατέκλεισαν τον υπέροχο χώρο του κτήματος Μαρτίδη για να απολαύσουν ένα πρωτοποριακό Fashion Show με επαγγελματίες μοντέλα και μοντέλα –αθλητές ΑΜΕΑ με παγκόσμιες επιτυχίες, και σύντομα επικράτησε το αδιαχώρητο. Και έφεραν τον τίτλο του μοντέλου επαξίως, μια που τέτοια μοντέλα- πρότυπα πρέπει να έχουμε στη ζωή μας: Ανθρώπους με δίψα για τη ζωή, που δεν το βάζουν κάτω με τίποτα , αλλα που πάντα προσπαθούν και αγωνίζονται και περνούν το νήμα! Ιδού τα λαμπρά πρότυπα- μοντέλα για μας που με το παραμικρό γκρινιάζουμε και καταθέτουμε τα όπλα! Η ατμόσφαιρα πραγματικα ήταν συγκινητικό όταν έβγαιναν στη πασαρέλα αυτοί οι ήρωες της ζωής. Σύσσωμοι οι προσκεκλημένοι όχι μόνο τους καταχειροκρότησαν, αλλα σηκώνονταν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού σε αυτούς τους αγωνιστές της ζωής! Τα μοντέλα ΑΜΕΑ μοιράστηκαν την πασαρέλα και το event μαζι με όλους μας , όπως ακριβώς αξίζει να μοιράζονται μαζί μας την καθημερινότητα που βιώνουν με κάθε σεβασμό στην ιδιαιτερότητα τους και τον αγώνα τους .
 
 
 
 
 
 
 
Στο πνεύμα αυτό άλλωστε ήταν και ο πρόλογος της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων ΝΤΕΠΗΣ ΣΤΕΝΟΥ, η οποια είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η βραδιά αυτή είναι αϕιερωμένη σε μοναδικούς , ξεχωριστούς ανθρώπους .Ανθρώπους που αξίζουν το σεβασμό μας , γιατί παραμένουν δυνατοί ενώ έχουν κάθε δικαίωμα να λυγίσουν . Ανθρώπους που αξίζει να κάνουμε ϕίλους, να τους συναναστραϕούμε, να διευκολύνουμε την καθημερινότητα τους, να σεβαστούμε την διαϕορετικότητά τους και κυρίως να διδαχτούμε από την υπομονή τους».
 
 
 
 
 
Στην βραδιά του 1ου Fashion Show ΑΜΕΑ, πήραν μέρος καταξιωμένοι σχεδιαστές και οίκοι μόδας , γνωστοί σχεδιαστές υποδημάτων και κοσμημάτων, καταστήματα pret a porter με επιλεγμένα γυναικεία και ανδρικά ενδύματα , καθώς και γνωστοί οίκοι νυφικών που έντυσαν όλα τα μοντέλα, τα οποία παρέλασαν ισότιμα στην πασαρέλα μακιγιαρισμένα και χτενισμένα από τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους , σκορπώντας στο κοινό συναισθήματα συγκίνησης και υπερηφάνειας .
 
 
ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΡΙΖΟΥ
 
 
Ολα τα ρουχα ηταν πολυ όμορφα, αλλα αυτό που πραγματικα με εντυπωσίασε ήταν οι ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ ( μέχρι τώρα νυφικων) ΟΛΓΑΣ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ και τα υπέροχα ΓΥΑΛΙΑ απο τη νέα συλλογή καλοκαίρι 2017 της φίλης μου της ΡΕΝΑΣ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ( ΟΠΤΙΚΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ)!
Η ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΕΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ !
Η ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ” ΜΟΝΤΕΛΑ” ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΤΙΚΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ
 
 
Εντυπωσιάστηκα επίσης απο τα διαλείμματα της ομολογουμένως μακροσκελούς επίδειξης , όπου έβγαιναν παιδάκια με ειδικές δυνατότητες και άλλοτε χόρευαν, άλλοτε τραγουδούσαν και άλλοτε προπονούνταν με ειδικούς δασκάλους στο καράτε, αποδεικνύοντας μας αυτό ακριβώς: ότι δηλαδή δεν ειναι παιδιά με ειδικές ανάγκες, αλλα με ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, που τα καταφέρνουν περίφημα παντού!
Στο τέλος της βραδιάς αποθεώθηκαν όλοι μαζί , με την διοργανώτρια Σίλβια Αντώναρου, που ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους , την στήριξη και την αγάπη τους και δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων για την πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση .
Η ΣΥΛΒΙΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΤΣΙΑΛΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
 
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Δημήτρης Κορίλης και η Γωγώ Βαγενά , ενώ ο Δήμαρχος Βάρης- Βούλας -Βουλιαγμένης , Γρηγόρης Κωσταντέλλος που συνεχάρη τους συντελεστές δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την διοργάνωση και το κοινωνικό μήνυμα που εκπέμπει σε όλους.
Η ΜΠΕΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ, Η ΣΥΛΒΙΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ
 
 
ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ που συμμετείχαν : Σάσα Πατεράκη Έλενα Μοσκιού Σοϕία Αλεξανδροπούλου Τζένη Οικονόμου-Ρίζου Γιολάντα Ξανθούλη “ Νέα Μοντέλα ” Κάτια Πιπέρογλου Μελίνα Τσαντίρη Κυριακού Σίλια Ζαχαρούλα Καπετανοπούλου Ίρμα Θωμαή Αρετή Γιαννιά Τζένη Μέμου Φρίντα θεολόγου Λευκή Σπανούδη Ελένη Σωτηροπούλου “Μοντέλα άνδρες” Σταμουλάς Άρης Συννεϕιάς Νικόλαος Τζέμης Πάνος ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΜΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ : “ Ολυμπιονίκης -Πρωταθλήτρια Ευρώπης με Εθνική Κωϕών Κοτσιρέα Στάλα “Πρωταθλήτριες Ελλάδος” Λουϕάκη Κέλλυ Σταματοπούλου Αλεξάνδρα “Αθλήτρια Στίβου” Κατσούλη Βούλα Σύλλογος “Γέϕυρα Ζωής” Ελίνα Καντέρογλου Καραλή Βαρβάρα Καματηρά Μαρία “Χρυσός Πάρα ολυμπιονίκης” Μάμαλος Παύλος Από “Ομάδα Μπάσκετ “Ηϕαιστος” Κοντογιάννης Παναγιώτης Βασίλης Πιπερής από Λάρισα Από “Σύλλογο Γέϕυρα Ζωής” Σωτήρης Παπάζογλου Διαμαντάτσικος Κων/νος Γουράνιος Νίκος Χαρίτος Χρήστος ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ : ΕΝ ΠΛΩ κ. ΝΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ κ. ΓΡΑΦΑΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ κ. ΓΟΥΡΑΝΙΟΣ Κ. ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ κ. ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ κ. ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΥΝΕΣΚΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΣΟΥΛΑ ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΥ ΕΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗ κ. ΦΩΤΗΣ ΒΑΚΙΡΤΖΗΔΕΛΗΣ
 
ΣΥΛΒΙΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΣ( ΕΚ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ), ΑΝΝΑ ΤΣΙΑΛΤΑ
ΣΥΛΒΙΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ, ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ, ΑΝΝΑ ΤΣΙΑΛΤΑ
 
ΚΑΤΙΑ ΠΑΣΧΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΗ
ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ, ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΡΙΖΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Η ΣΟΥΛΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ
ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ