Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διατροφής με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες βασισμένο στη θεωρία της «κβαντικής» θεραπείας, προτείνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο καινούργιο της βιβλίο, το οποίο έχει συγγράψει με τον Χάρη Παπαδόπουλο και το εφαρμόζει προσωπικά η ίδια.
ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 
Στο βιβλίο αυτό που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο public με τίτλο «Άλλαξε ζωή & σώμα σε 42 ημέρες» (εκδόσεις κλειδάριθμος) θα βρει ο αναγνώστης συγκεντρωμένα όλα τα μυστικά διατροφής και ζωής, ώστε να έχει σε 42 ημέρες ένα επιθυμητό σώμα με υγεία, ευεξία και διαρκή νεότητα. Οι συγγραφείς του βιβλίου Βίκυ Χατζηβασιλείου και Χάρης Παπαδόπουλος προτείνουν ένα καθημερινό πρόγραμμα διατροφής και δίνουν πολύτιμες συμβουλές με στόχο τη συνεργασία νου και σώματος ώστε να αλλάξει η σκέψη και η διάθεση μας οι συνήθειες, η διάθεση και ο τρόπος σκέψης σας.
ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΞΕΝΙΑ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ
 
Πηγή έμπνευσης του βιβλίου είναι ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος Deepack Chopra που πιστεύει πως το σώμα διέπεται από ένα σύστημα διάνοιας ριζωμένο στην κβαντική πραγματικότητα.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ, ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΟΥ
 
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι αριστούχος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, καθώς και του μεταπτυχιακού τμήματος του Ποινικού Δικαίου. Στις μεταπτυχιακές της σπουδές φοίτησε για δύο χρόνια στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Από το 1987 εργάζεται στο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας (ραδιόφωνο και τηλεόραση). Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με αρχισυνταξία και παρουσίαση εκπομπών με θέματα υγείας, ευεξίας και διατροφής, τόσο στην ΕΤ3 όσο και στον ALPHA. Για 14η τηλεοπτική χρονιά έχει την επιμέλεια και την παρουσίαση της εξαιρετικά επιτυχημένης εκπομπής Πάμε Πακέτο που προβάλλεται στον ALPHA και που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό καθώς επιτελεί ένα αξιόλογο ανθρωπιστικό έργο. Έχει γράψει δύο βιβλία που έγιναν best sellers (Νιάτα Διαρκείας και Όμορφα Μυστικά) ενώ είναι η δημιουργός της επιτυχημένης ιστοσελίδας: «όμορφα μυστικά».Εξελέγη στην πρώτη θέση Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης από το 1998-2002. Ήταν επίσης αθλήτρια του βόλεϋ, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με το beach volley.
ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 
Ο Χάρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Το 2009 κυκλοφόρησε το Slimmer – Χάστε βάρος αλά ελληνικά, ενώ τρία χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε και η ξενόγλωσση έκδοση του βιβλίου, με τίτλο The New Mediterranean Diet, που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία. Το 2015, σε συνεργασία με τη Βέφα Αλεξιάδου έγραψε το βιβλίο Η Βέφα μαγειρεύει Slimmer. Επίσης, είναι συνδημιουργός με τον Γιάννη Μάναλη των μυθιστορημάτων Βαλίτσες και φύγαμε, Κορίτσια στον ήλιο και του μυθιστορήματος-ορόσημου για τους ίδιους, Η νονά μου η Αλίκη. Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών Coaching-Teaching στο Chopra University, διοργανώνει ομάδες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης
ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΡΜΕΤΖΟΓΛΟΥ
 
ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ
ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ, ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΞΕΝΙΑ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ
 
ΠΗΓΗ: papadakispress press