Το καλοκαίρι συνεχίζεται και εγώ έχω την τύχη και την χαρά να συνεχίζω τις διακοπες μου μέχρι τελικής πτώσεως και να απολαμβάνω τις ομορφιές του πανέμορφου νησιού μου,της Σκιάθου! Μαζί με τις πανέμορφες παραλίες της Σκιάθου με την λεπτή χρυσή άμμο , τα πανύψηλα δέντρα και τα τυρκουάζ τροπικά νερά νερά ,απολαμβάνω και τα εστιατόριά της ,ορισμένα από τα οποία έχουν εξαιρετικό φαγητό! Και ως λάτρης του sushi δεν χάνω την ευκαιρία να επισκέπτομαι πολύ συχνά το Japanese Fusion bar Restaurant “sushake”, που εκτός από το εξαιρετικό φαγητό προσφέρει και ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό περιβάλλον !
 
Με την ιδιοκτήτρια Ελλη Ρουσου και την Φανούλα
 
 
 Στη καρδιά της Σκιάθου, στο τέλος του παλιού λιμανιού ,όπου προσαράζουν τα πολυτελή σκάφη των Ελλήνων και ξένων μεγιστάνων και ακριβώς δίπλα στο bar ” Merlin” άνοιξε φέτος το υπέροχο αυτό ” σουσάδικο” και είμαι σίγουρη πως θα πάει πολύ καλά, γιατί διαθέτει όλο το “πακέτο”: Είναι σε νευραλγικό σημείο, έχει απίστευτη θέα στο λιμάνι ,στα φωταγωγημένα σκάφη και στο πανέμορφο Μπούρτζι απέναντι, νιώθεις την αύρα της θάλασσας και την δροσιά των πανύψηλων πλατανιών που είναι στον κήπο του να σε χαϊδεύουν με τη σκιά τους, την ίδια στιγμή που γεύεσαι υπέροχες γαστρονομικές απολαύσεις της γιαπωνέζικης κουζίνας!
 
 
Την ώρα που απολαμβάνω το “απόλυτο” sushi!
 
Η ωραία Ελλη, εκ των συνιδιοκτητών του Sushake
 
 
Προσωπικα δεν είναι μόνο ότι τρελαίνομαι να τρώω με τα τσοπστικs , αλλά όσες φορές έφαγα μου αρεσαν πολύ τα maki του , τα nigiri του ,τα noodles του και έχω τρελλαθει με την σαλάτα του απο φύκια! Είμαι βέβαιη πως αν τα δοκιμάσετε και εσείς θα αποτελέσουν τους νέους γαστρονομικους σας πειρασμούς και εθισμους!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ήταν όλα τόσο νόστιμα, που στο τέλος δεν έμεινε ούτε…” κοκαλάκι”…
 
 
Και οι τιμές πολύ καλές! ” value for money”!
 
 
 
 
Ομως δεν είναι μόνο ότι τα φαγητά του ήταν πολύ εύγευστα και ότι από την εκλεπτυσμένη γεύση τους καταλάβαινες ότι επρόκειτο για εκλεκτό και πολύ προσεγμένο ποιοτικά φαγητό. Το σημαντικό επίσης είναι ότι το πολύ προσεγμένο και ιδιαίτερο περιβάλλον του, είναι “παρειστικο”, “trendy” και meeting point , μια που όσες φορές έφαγα εκεί, συναντησα πολλούς γνωστουs και φίλους στα γυρω τραπέζια,ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται γνωστοί επιχειρηματίες δημοσιογράφοι, μοντέλα κλπ, που ζουν στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό , γεγονός που δείχνει ότι το Sushake έχει ήδη γίνει από τον πρώτο κι όλας χρόνο λειτουργίας του, αγαπημένος προορισμός για την ικανοποίηση των γαστρονομικων μας ανησυχιών, και οχι μονο….
 
 
Γιατί το Sushake δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα σαν εμένα, που τρελλαινομαι για την hardcore γιαπωνεζικη κουζίνα, και τους γευστικους πειραματισμους τηs ασιατικηs απολαυσηs ,αλλα και για κάποιον που δεν ειναι εξοικειωμένος με αυτην , το εστιατόριο αυτό φτιάχνει υπέροχα δροσερά cocktails του που σερβιρονται στο bar του εστιατοριου και μπορεί να τα απολαύσει υπό τους ήχους ωραίας μουσικής.Πρόσφατα με dj τον Manolako γέμισε το μαγαζί με κόσμο, από αυτούς που είχαν πάει για sushi ,αλλά και από αυτούς που πήγαν απλά να πιούν το ποτό τους και ν απολαύσουν ωραία μουσική !
 
 
 
 
 Τέτοια μουσικά προγράμματα κάνει τακτικά το Sushake,με αποτέλεσμα ο πελάτης να φεύγει από το μαγαζί έχοντας ικανοποιήσει τη γεύση του με το νόστιμο φαγητό, την ακοή του με την ωραία μουσική υπόκρουση και έχοντας καλύψει την όσφρησή του με θαλασσινή αύρα και την όραση του με την υπέροχη θέα στο λιμάνι της Σκιάθου και στο γραφικό Μπούρτζι!