Ένα ξεχωριστό απόγευμα γεμάτο χαμόγελα , ευχές και υπέροχες γεύσεις απόλαυσαν πρόσφατα οι καλεσμένοι στα επίσημα εγκαίνια του «Fify Fish», στην Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, που έχει γίνει το αγαπημένο «θαλασσινό» στέκι των βορείων προαστίων και όχι μόνο, εντυπωσιάζοντας με την ποιότητα και τις γεύσεις του.
 
Το «Fify Fish», που χαρακτηρίζεται ως πρωτότυπο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο με έμφαση στα φρέσκα ψάρια και τα όστρακα, φόρεσε τα καλά του και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου. Πολλοί φίλοι πέρασαν να ευχηθούν στους ιδιοκτήτες, Χάρη Τσαμπούρη και Κυριάκο Βλαντούση, βρίσκοντας παράλληλα την ευκαιρία να δοκιμάσουν κλασικούς θαλασσινούς μεζέδες στα καλύτερα τους αλλά και τις ξεχωριστές δημιουργίες του σεφ.
 
 
 Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Χαρης Τσαμπούρης και Κυριάκος Βλαντούσης
 
Από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ τον πρώτο λόγο είχαν τα εκλεκτά εδέσματα και ποτά. Οι Κυριακές στο «Fify Fish» (ο χώρος του πρώην «Ούζο μπαρ»), λίγο μετά το μεσημέρι, γεμίζουν με μελωδίες από τη φωνή Κώστα Θωμόπουλου και της ορχήστρας του (Δημήτρης Παύλου στο μπουζούκι και Γιώργος Παυλάτος στα πλήκτρα) που ανεβάζουν το κέφι στο ζενίθ!
 
 
 Ο τραγουδιστής Κώστας Θωμόπουλος με τον δημοσιογράφο Κώστα Αγγελάκη, την Νατάσσα Ράγιου, την Νατάσσα Μοσχονά και την Έλενα Περγάντη
 
 Ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρουχάς ανάμεσα στους 2 ιδιοκτήτες Χαρη Τσαμπούρη και Κυριάκο Βλαντούση
 
 Η Νατάσσα Ράγιου στο εστιατόριο του αδερφού της
 
Η Χριστίνα Παπανικολάου ανάμεσα στους 2 ιδιοκτήτες του ” fifty fish” Χαρη Τσαμπούρη και Κυριάκο Βλαντούση