Με την παρουσία του Πρίγκιπα Αλβέρτο και τη συμμετοχή της διεθνώς καταξιωμένης Ελληνίδας ζωγράφου Ιωάννας Ευθυμίου, πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής υπερπαραγωγής στο Μονακό, που η αξία της ξεπερνάει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ!
Η διεθνώς καταξιωμένη ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο στα εγκαίνια της έκθεσης στο Μονακό
 
Η έκθεση φιλοξενείται στο Μουσείο της Ιδιωτικής Συλλογής Αυτοκινήτου του Πρίγκιπα Αλβέρτου και έχει σαν θέμα την ” κόκκινη Βασίλισσα ” του αυτοκινήτου Ferrari .
Είναι η μεγαλύτερη και ακριβότερη έκθεση για τη “Ferrari”, που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ ως τώρα, μια και η αξία της ξεπερνάει , όπως προαναφέρθηκε,το ένα δισεκατομμύριο ευρώ .
Η Ιωάννα Ευθυμίου με τον ιδιοκτήτη της Monte Carlo Art Factory Τάκη Κωστάρα .
 
Σε αυτή τη μεγαλειώδη έκθεση προσκλήθηκε από τον Πρίγκιπα Αλβέρτο η δική μας Ελληνίδα και διεθνούς φήμης ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου, που εδώ και χρόνια διαπρέπει ως καλλιτέχνης στο Πριγκιπάτο , να συμμετέχει με τις εικαστικές της δημιουργίες με θέμα διαχρονικά μοντέλα της Ferrari .
Ιωάννα Ευθυμίου, πρίγκιπας Αλβέρτο
Ιωάννα Ευθυμίου
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προλογίζοντας την έκθση ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Ελληνίδα καλλιτέχνη που εκτιμά και θαυμάζει προσωπικά εδώ και χρόνια για το καλλιτεχνικό της έργο .
Ιωάννα Ευθυμίου, Πρίγκιπας. Αλβέρτο
Τα έργα της γνωστής ζωγράφου μάγεψαν κυριολεκτικά τους προσκεκλημένους για τις έντονες πινελιές και το δυναμισμό που τα χαρακτηρίζουν.
 
 
Στα εγκαίνια, που έγιναν σε πολύ στενό κύκλο προσκεκλημένων παρευρέθηκαν τόσο η οικογένεια Κασιράγκι, αλλά και ο εγγονός της γνωστής αυτοκρατορίας Ανιέλι, Τζον Έλκαν , καθώς επίσης ο νέος οδηγός της Formula I για τη Ferrari Σαρλ Λεκλέρκ , κυβερνητικά στελέχη του Μονακό και γνωστοί συλλέκτες από το χώρο του αυτοκινήτου .
Η ταλαντούχα ζωγράφος με τον Πιερ Κασιράγκι.
Η Ιωάννα Ευθυμίου με το νέο οδηγό αγώνων Formula I της Ferrari , Σαρλ Λεκλέρκ
Η Ιωάννα Ευθυμίου με τον Τάκη Κωστάρα της Monte Carlo Art Factory .
Η Ιωάννα Ευθυμίου εκπροσωπείται στην έκθεση αυτή αλλά και στο Μονακό από την Monte Carlo Art Factory των Τάκη και Κριστίν Κωστάρα .
Η Ιωάννα Ευθυμίου με τον Τάκη Κωστάρα της Monte Carlo Art Factory .
 
Η έκθεση θα παραμείνει στο Μουσείο της προσωπικής συλλογής του Πρίγκιπα Αλβέρτου στο Μονακό ως τις 15 Μαρτίου 2019 .
Η Ιωάννα Ευθυμίου με τον διοργανωτή της έκθεσης Πρίγκιπα Αλβέρτο που παρουσίασε την έκθεση της γνωστής ζωγράφου
 
 

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Ιωάννα Ευθυμίου, που είδε τους πίνακες της να αγοράζονται , τόσο από τους πρίγκιπες William και Harry, όσο και από την Madonna, έχει δικαιολογημένα κατακτήσει στο Λονδίνο και τον τίτλο της ”Royal Artist” Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η διεθνούς φήμης ζωγράφος αποτελεί μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που κατάφερε να πάρει την άδεια της βασίλισσας για να παρουσίασει στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου τη γουoρχολική εκδοχή της Ελισάβετ σε μία έκθεση με τίτλο «Her Majesty’s Life», όπου παρουσίασε μια σειρά ιδιαίτερων και ”πειραγμένων” πορτρέτων της βασίλισσας, εμπνευσμένων από την ποπ αρτ κουλτούρα! Γι αυτά τα πορτρέτα μάλιστα δέχθηκε τα συγχαρητήρια που της τα έδωσε μαζί με τις ευχαριστίες του και ο Φίλιππος ο σύζυγος της Ελισσαβετ, ο οποίος την είχε καλέσει γι αυτό τον λόγο να επισκεφθεί στο παρελθόν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Τέλος η Ιωάννα Ευθυμίου έχει δώσει σε εκθέσεις της στην Αθήνα ιδιαίτερη έμφαση στον επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο σημαντικά μηνύματα σε πολλούς παραλήπτες!