Ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι « Ήρωες της Digea». Τα παιδιά της «Μέλισσας», του «Παιδικού Χωριού SOS» στο Πλαγιάρι, του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο και του «Φάρου του Κόσμου», βρέθηκαν στο προσκήνιο και έγιναν οι νέοι «Ήρωες της Digea».
 
Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Αγάπη Πολίτη, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA), Βασίλης Κεφαλογιάννης (Avant Tales)
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Digea Νίκος Μαστοράκης, με την ευκαιρία της δεύτερης αυτής εκδήλωσης, ανέφερε: «Τηρώντας την υπόσχεσή μας, ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας το ελπιδοφόρο ταξίδι των «Ηρώων της Digea», του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, σε μια προσπάθεια να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας και να αγκαλιάσουμε τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που και αυτή η εκδήλωση, όπως και η πρώτη που έγινε πριν από 3 μήνες στην Αθήνα, βρήκε σημαντική ανταπόκριση από τα ιδρύματα της περιοχής και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το γεγονός αυτό μας δίνει νέα δύναμη για να συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, πράγμα που αποτελεί άλλωστε και ρητή δέσμευση μας».
Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Πατέρας Αθηναγόρας (Φάρος του Κόσμου), Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA)
 
Την ιδιαίτερα επιτυχημένη ενέργεια, τίμησαν με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο.
Ζιζή Συμεωνίδου, Βίκυ Χατζηβασιλείου
 
Συγκεκριμένα στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Μαυρίδης, Ευτύχης Μπλέτσας, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Μανώλης Παπουτσάκης, Βούλα Πατουλίδου, Νίκος Πολυδερόπουλος, Γιάννης Σερβετάς και Βίκυ Χατζηβασιλείου, οι οποίοι εκτός των άλλων δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετείχαν, απένειμαν στους «πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης το ΟΣΚΑΡ τους, ένα προσωπικό δώρο για κάθε παιδί.
Μανώλης Παπουτσάκης, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA), Ευτύχης Μπλέτσας, Ηλέκτρα Αστέρη, Στέλιος Καφαντάρης (PR & Communication Director Avant Tales)
Ζιζή Συμεωνίδου, Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Ηλέκτρα Αστέρη, Ευτύχης Μπλέτσας, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA), Στάθης Παναγιωτόπουλος, Νίκος Πολυδερόπουλος, Βούλα Πατουλίδου, Γιώργος Μαυρίδης, Γιάννης Σερβετάς
Μαρία Διαλυνά (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV), Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director DIGEA)
Άκης Δρεπανίδης (Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου), Νίκος Πολυδερόπουλος, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Βούλα Πατουλίδου, Γιάννης Σερβετάς, Πατέρας Αθηναγόρας (Φάρος του Κόσμου)
Ελεονώρα Κανάκη, Στέλιος Καφαντάρης (PR & Communication Director Avant Tales)
Ζιζή Συμεωνίδου, Γιώργος Ζώης, Ιωάννα Κολιάδου
Άννα Κακαφίκα, Μαρία Καφαντάρη
Οι Μανώλης Παπουτσάκης, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Γιώργος Μαυρίδης καλωσορίζουν τους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας
Χριστίνα Κανατάκη, Γιώργος Ζώης , Ειρήνη Πασχαλέρη
Γιώργος Μαυρίδης, Βούλα Πατουλίδου
Βασιλική Αδαμίδου, Ειρήνη Πασχαλέρη, Χριστίνα Κανατάκη