Δεν υπήρχε πράγματι ωραιότερος τρόπος για να μπούμε στο χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να συμμετέχουμε στο pre Christmas party της εταιρίας Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, που έγινε στον ομολογουμένως εντυπωσιακό και πλήρως ανακαινισμένο συνεδριακό χώρο Ballroom, στον μεγαλύτερο χώρο εκδηλώσεων του Crowne Plaza Athens City Center.
 
 
Ο Απόστολος Μουσαμάς, η Εμμανουέλλα Μουσαμά και η ομάδα της Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, υποδέχτηκαν φίλους και συνεργάτες στο ανακαινισμένο Ballroom του ξενοδοχείου Crowne Plaza Athens City Centre σ’ ένα κεφάτο pre-Christmas πάρτι. Το νέο Ballroom συγκαταλέγεται στις καλύτερες αίθουσες της Αθήνας στην κατηγορία της.
Ιωάννα και Απόστολος Μουσαμάς, Εμμανουέλα Μουσαμά
 
Οι χρωματικές εναλλαγές φωτός στην οροφή του foyer , η χριστουγεννιάτικα στολισμένη αίθουσα το εκπληκτικό -επιμελημένο από τον Chef του ξενοδοχείου- μενού, τα μοναδικά Χριστουγεννιάτικα cocktails και το Photobooth από όπου πέρασαν όλοι για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες έκανε το πάρτι μία αληθινή γιορτή .
 
 
Οι καλεσμένοι, θαύμασαν τα έπιπλα από το Stylebox, διασκέδασαν με την μουσική και ένιωσαν πόσο κοντά είναι τα Χριστούγεννα! Τα δώρα που τους προσφέρθηκαν ήταν ειδική παραγγελία από την εταιρία KOKU. H ιδιοκτήτρια εταιρία Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, ανακαίνισε πλήρως το συνεδριακό χώρο Ballroom, τον μεγαλύτερο χώρο εκδηλώσεων του Crowne Plaza Athens City Center, σε συνεργασία για ακόμη μία φορά, με το αρχιτεκτονικό γραφείο του Χάρη ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και των συνεργατών του, σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών και των υπηρεσιών της. Ριζικά ανακαινισμένο και σύγχρονο, τόσο σε αισθητική όσο και στον εξοπλισμό του, το Ballroom του CPA είναι ένας χώρος 895τμ, έτοιμος να φιλοξενήσει κορυφαία συνέδρια, σπουδαίες επαγγελματικές συναντήσεις, αλλά και μοναδικές κοινωνικές εκδηλώσεις.
Η Εμμανουέλα Μουσαμά με τις κόρες της Ελένη , Ειρήνη,Χριστίνα Ρέτσου
 
Ιωάννα Μουσαμά, Ελένη Μουσαμά
Η Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ παραμένει πιστή στις αρχές της για άριστες υπηρεσίες και το πάθος της για τελειότητα. Εμμανουέλα Μουσαμά Experience and Communication Director phone: +30 210 7278000 direct: +30 210 7278353 email: [email protected]
Ιωάννα και Απόστολος Μουσαμάς, Εμμανουέλα Μουσαμά , Χάρης Παπαϊωάννου
 
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Εμμανουέλα Μουσαμά
 
Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Εμμανουέλα Μουσαμά
 
Ηρώ Σαία
Κασταλία Σαμοϊλη, Άρτεμις Λιανού, Αλίκη Χατζοπούλου
Αντώνης Λουδάρος
Εμμανουέλα Μουσαμά, Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Μέμος Μπεγνής
Φανή Παπούι, Ανδριανή Καραβούλια Ζαχαράκη, Αρετή Μουσαμά
Μίνα Μπαγκιότα, Ειρήνη Νικολοπούλου
Χρήστος Τεντόμας, Νάσος Τσακίρης
Λαμπρινή Ζούλοβιτς (Πρόεδρος ΕΞΑ), Αγγελική Ρίζου (ΕΞΑ)
Αντώνης Ξηρογιαννόπουλος (Ξηρογιαννόπουλος Ι.Κ.Ε.), Αχιλλέας Παπουτσάκης (Διευθυντής Crowne Plaza)
Χάρης Ντιγριντάκης, Εμμανουέλα Μουσαμά, Νίκη Παπάζογλου
Μανούσου Μαργαρίτα (δημοσιογράαφος) Δέσποινα Χρυσοπούλου Ευγένιος Βασιλικός (Stratos Vassilikos Hotel) Απόστολος Μουσαμάς Δημήτρης Σερίφης (Nelios) Χριστίνα Πουτέτση (δημοσιογράφος)
Χάρης Παπαϊωάννου (Αρχιτέκτονας), Γιάννης Κεσκίνογλου (Τεχνικός Διευθυντής Moussamas Bros)
Γιώργος Μπαλακάκης (Manessis Travel) Κώστας Τσιγαρίδας (Golden Chemicals) Στέφανος Ζαφόλιας & Σύζυγος (Zafolia Hotel) Γιάννης Μπραζιτίκος (Oscar Hotel)
Ελένη Χριστίνα και Ειρήνη Ρέτσου
Τάσος Κανελλόπουλος (Nefeli Hotel), Απόστολος Μουσαμάς
Γιωτα και Αλέξανδρος Καμάρας, Σαμ Φάις
Δημήτρης Μπούρλος (εργατολόγος), Θάνος Μπούρλος (εργατολόγος)
Τίνα Σγουροπούλου, Εμμανουέλα Μουσαμά
 
Ελένη Ρέτσου, Εμμανουέλα Μουσαμά
Απόστολος Μουσαμάς, Γιώργος Καλέντζης (S.G.F. Group)
Σταύρος Αδαμόπουλος, Αρετή Μουσαμά Φάις, Έλλη Μπένου Αδαμοπούλου
 
Ειρήνη Ρέτσου, Εμμανουέλα Μουσαμά
 
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Εμμανουέλα Μουσαμά