Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε χθες το απόγευμα τα παιδιά και τους γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Ένα Halloween party! Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε στον Ξενώνα την κυρία Mary Pyatt, συζύγο του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα κυρίου Geoffrey R. Pyatt, στην οποία ανήκε η ιδέα και η πρωτοβουλία για τη διοργάνωσή του Halloween party!
Η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η κυρία Mary Pyatt, κι … ένας φοβερός πειρατής.
 
Ετσι δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά του Ξενώνα να γνωρίσουν αυτό το ιδιαίτερο αμερικανικό έθιμο και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους. Η κυρία Pyatt με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό, μαζί με μέλη της Πρεσβείας, την διευθύντρια του Ξενώνα, κυρία Άννα Παναγοπούλου, όλο το προσωπικό του Ξενώνα και τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα, επιμελήθηκαν τη διακόσμηση και προετοίμασαν τα παιχνίδια για το party, που περιλάμβανε επίσης λιχουδιές, χειροτεχνίες, πολύ χορό και πολλές άλλες εκπλήξεις. Υποδεχόμενη στον Ξενώνα την κυρία Pyatt η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη είπε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχόμαστε στον Ξενώνα μας. Η πρωτοβουλία σας να οργανώσετε μια τόσο ξεχωριστή γιορτή εκφράζει τη βαθιά σας ευαισθησία και την πολύτιμη στήριξή σας στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τα παιδιά ενάντια στον καρκίνο. Η επίσκεψή σας δίνει θάρρος και δύναμη σε όλους μας, στα παιδιά, στους γονείς τους, στα μέλη του Συλλόγου μας και στο προσωπικό του Ξενώνα». 
Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη βάζει τη δική της πινελιά στις χειροποίητες δημιουργίες του Halloween party.
 
Η κυρία Pyatt, αφού ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τη θερμή υποδοχή και τα καλά της λόγια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα με τις οικογένειες του Ξενώνα γι’ αυτή τη γιορτή και είδα όλη αυτή την καλή δουλειά που κάνετε για τα παιδιά που το αξίζουν!». Σε ανάμνηση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης τα παιδιά του Ξενώνα πρόσφεραν στην κυρία Pyatt μια χειροποίητη κάρτα και ένα πανέμορφο φυτό μέσα σε ένα κασπό που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αμερικανός Πρέσβης κύριος Geoffrey R. Pyatt. Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας, η Διευθύντρια του Ξενώνα κυρία Άννα Παναγοπούλου και γονείς και παιδιά από την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ». 
 Ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κύριος Geoffrey R. Pyatt, η σύζυγός του κυρία Mary Pyatt, η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Μανώλης Παπασάββας κι ένα παιδί του Ξενώνα.
 
 Ένας από τους μικρούς καλλιτέχνες του Halloween party.
 
 Η κυρία Mary Pyatt, η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η κυρία Άννα Παναγοπούλου, μέλη της Πρεσβείας των H.Π.Α. στην Ελλάδα, μέλη του προσωπικού του Ξενώνα και γονείς παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα.
 
 
 
 Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η κυρία Mary Pyatt, η κυρία Άννα Παναγοπούλου, ο κύριος Δημήτρης Νάνης και μέλη της Πρεσβείας των H.Π.Α. στην Ελλάδα.
 
 Μία… κολοκύθα χάρμα οφθαλμών, δημιουργία των «διακοσμητών» του Halloween party!
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ:studio panoulis