Δεν ήταν μόνο ο σχεδόν καλοκαιρινός ήλιος που μας ζέσταινε, η μυρωδιά της άνοιξης που εύφραινε τις αισθήσεις μας, τα ολοζώντανα χρώματα των λουλουδιών και μιας φύσης που ξαναζωντάνεψε από τη χειμέρια νάρκη της που γέμιζαν το βλέμμα και την ψυχή μας: Ηταν κυρίως η αφορμή της εκδήλωσης, μια που αυτή γινόταν για τη γιορτή της μητέρας, καθώς και η εκ βάθους καρδιάς ομιλία της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, που μας ζεστανε, μας εύφραινε, μας γέμιζε την ψυχή, μέχρι τα όμορφα αυτά λόγια, συνοδευόμενα από δάκρυα συγκίνησης της «μητέρας» πολλών παιδιών, να γίνουν ένα με το τιτίβισμα των πουλιών και να απογειωθούν στον ουρανό κάτω από τα σύννεφα και τον ήλιο, αφήνοντας όμως τα πουπουλένια ίχνη τους στις καρδιές μας!
 
 
Η χρυσή χορηγός του Lifeline, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη και η Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
 
Και όλα αυτά στο φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματίας» που πραγματοποίησε πρόσφατα με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας και με σκοπό την στήριξη των κρατικών νοσοκομείων παίδων της Ελλάδος, ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas για πέμπτη συνεχή χρονιά σε private Club των βορείων προαστίων.
 
 
Η μεγάλη δωρήτρια του Lifeline Hellas Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, και οι χορηγοί της εκδήλωσης Ανδρομάχη Σπανού της Βιοιατρικής και Δρ. Βασίλης Κελλάρης «Be Live»
 
 
 
Αυτή τη φορά ο ουρανός δε «βούρκωσε», όπως είχε συμβεί τις δυό τελευταίες χρονιές, βούρκωσαν όμως τα μάτια μας από συγκίνηση, όπως και τα μάτια της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, όταν απήγγειλε το ποίημα «Μάνα»του Γεωργίου Μαρτινέλη και όταν, αναφερόμενη στην αξία της φιλανθρωπίας, θυμόταν περιστατικά με τη μητέρα της, η οποία της έλεγε ότι το μόνο που θα ήθελε είναι η κόρη της να γίνει παράδειγμα προσφοράς για τον κόσμο(όπως και έγινε)! «Ευτυχία, σκοπός και επιτυχία της ζωής είναι να προσφέρεις στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και όχι να παίρνεις»της έλεγε η μητέρα της και αυτό το φύλαξε η Πριγκίπισσα Αικατερίνη σαν πολύτιμη παρακαταθήκη που φώτιζε με ουσία τη ζωή της και της έδινε φτερά σε κάθε της βήμα!
 
 
Η Γέλυ Αγγελοπούλου, η Έμυ Τρίκαρδου και η Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas δρ. Αλκηστις Πρίνου της “dr.Prinou”
 
Στη συνέχεια η Πριγκίπισσα ευχαρίστησε την μεγάλη δωρήτρια του Lifeline, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη και την εταιρεία της AS Marine και τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον Δρ. Βασίλη Κελλάρη και την Βιοιατρική.
 
Η χρυσή χορηγός Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη,ο Πρόεδρος του lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η Δρ. Άτζυ Μαργαρίτη Andrews
 
 
 
Τα μέλη του ΔΣ του LifeLine Hellas καλωσόρισαν στην εκδήλωση την Πρέσβη Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία κατά την ομιλία της εξήρε τη σχέση που είχε η Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την μητέρα της και τη στήριξη που της παρείχε και αφιέρωσαν την εκδήλωση στην ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη που είναι Μητέρα για χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο. Ευχαρίστησαν επίσης τους χορηγούς και τους φίλους του LifeLine και αναφέρθηκαν στο σπουδαίο έργο του σωματείου, που σαν μητέρα προσπαθεί να βελτιώσει τα νοσοκομεία παίδων και να στηρίξει τις ανάγκες που προκύπτουν για να βοηθήσει τα παιδιά που είναι το μέλλον μας.
 
Σίσσυ Παπαγεωργίου, δρ.Ατζυ Andrews, Loulou Zein
 
Ο Δρ. Βασίλης Κελλάρης, χορηγός της εκδήλωσης, μίλησε για την υπογεννητικότητα και την προσπάθεια του μέσω του ιδρύματος του Be Live να προσφέρει δωρεάν εξωσωματική γονιμοποίηση σε άπορες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας.
Ο Δρ. Βασίλης Κελλάρης, χορηγός της εκδήλωσης με τον Πρόεδρο του lifeline Hellas Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα
Η Ντίνα Κωνσταντέλλου, η Μαρία Ψηφή της Achilleas Accessories και η Δέσποινα Πορτοκάλη
 
Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide, τα δώρα της εταιρείας Achilleas Accessories και το άρωμα του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus. Η κυρία Λίλιαν Εσίποβα μάγεψε τους παρευρισκομένους με τις μελωδίες της άρπας της.
 
Η Γέλη Αγγελοπούλου, η Έμη Τρίκαρδου της Artemide και η Αντιπρόεδρος της lifeline Hellas Δρ. Άλκηστις Πρίνου της Medical Anti-Aging Center
 
Η Γέλη Αγγελοπούλου και η Ειρήνη Βασιλοπούλου του Saint George Lycabettus
 
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Be Live, Βιοιατρική, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Evritos, Karoulias, PeachTree, Aegean, Gancia.
Η χορηγός της εκδήλωσης κα Ανδρομάχη Σπανού της Βιοιατρικής και η Αντιπρόεδρος της life line Hellas Δρ. Άλκηστις Πρίνου
Μαρίζα Φασιανού, Λούσυ Θεοδωροπούλου, Λίτσα Λάβδα, Αλίς Δικαίου, Έρση Τσακίρογλου
Rania Khoury, Αικατερίνη Λαλαούνη, Majd Samaan, Δρ. Άντζι Andrews Μαργαρίτη, Θεοδώρα Βρούτση
Η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η Φαίη Πεσκέση και η Μαρία Ψηφή της Achilleas Accessories
Μαρίζα Φασιανού, Φλερ Ποταμιάνου, Νάντα Γερουλάνου
Φανή Λεβέντη και Αλίς Δικαίου
Μπέττυ Ρουμελιώτη, Κατερίνα Γκαμηλιάρη και Έμη Τρικάρδου
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Πόπη Παπακωνσταντίνου, Τάνια Παπακωνσταντίνου
 
Loulou Zein, Majd Samaan, Μάρθα Βρούτση, Δρ. Άντζι Andrews Μαργαρίτη, Alice Δικαίου, Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Δέσποινα Πορτοκάλη, Μαρίλια Βαζαίου
Η Φλερ Ποταμιάνου με τις κόρες της Κατερίνα και Αλέξανδρα Ποταμιάνου
Η Μόιρα Βασιλοπούλου με τη Μαρία Ψηφή της Achilleas Accessories
Η χρυσή χορηγός Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine και ο Πρόεδρος της lifeline hellas δρ Ζήσης Μπουκουβάλας
 
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Εμμανουέλα Μουσαμά
Αικατερίνη Λαλαούνη και Loulou Zein
Χριστίνα Θεοδωροπούλου Θωμαΐδου και Έμη Τρικάρδου
 
Rania Khoury, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Θεοδώρα Βρούτση, Majd Samaan, Loulou Zein
Καρολίνα Παπαδημητρίου Μαύρου, Τάνια Παπακωνσταντίνου, Σίσσυ Παπαγεωργίου
 

Πόπη Παπακωνσταντίνου, Τάνια Παπακωνσταντίνου
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis