Με ιδιαίτερη επιτυχία και με πρωτοβουλία και συντονισμό της Προέδρου Περιοχής V και Προέδρου Επέκτασης Μελών Βούλας Σαραντάρη, έλαβε χώρα ομιλία στις 23 Μαίου 2018 του ιατρού-αγγειοχειρουργού κου Χρήστου Παπασιδέρη στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου του ξενοδοχείου Domotel-Καστρί στην Κηφισιά. Το θέμα της ομιλίας ήταν : «ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»
Ο γνωστός αγγειοχειρουργός Χρήστος Παπασιδέρης με την Νίνα Βλάχου και την Βούλα Σαραντάρη
 
Διαβάστηκε το Βιογραφικό Σημείωμα του ιατρού από την Πρόεδρο του Γραφείου Τύπου του Θέματος Νίνα Βλάχου και ο Κυβερνήτης του Θ.117Α Μιχάλης Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη, ευχαρίστησε τον ομιλητή θερμά και του επέδωσε αναμνηστική λαϊονική πλακέτα.
Ο αγγειοχειρουργός Χρήστος Παπασιδέρης με την Νίνα Βλάχου, την Βούλα Σαραντάρη και τον κυβερνήτη του Θ.117Α Μιχάλη Χριστοδουλίδη που του παρέδωσε αναμνηστική λαιονική πλακέτα
 
Παρέστησαν επίσης αρκετοί συνάδελφοι του ομιλητή ιατροί και παράγοντες της τοπικής κοινωνίας, καθώς από πλευράς Lions ο εισερχόμενος Πρόεδρος του Πολλαπλού Θέματος 117 Τάκης Αλικανιώτης, ο εκλεγμένος Κυβερνήτης 2018-19 Κώστας Λυμπέρης, η εκλεγμένη Αντικυβερνήτης Β΄2018-19 και Πρόεδρος Περιοχής IV Μαργαρίτα Δασκαλάκη, προηγούμενοι Πρόεδροι του Πολλαπλού Θέματος, προηγούμενοι Κυβερνήτες, η Γραμματέας του Θέματος Μαίρη Παπαδοπούλου, ο Ταμίας του Θέματος Δημήτρης Παγουλάτος, Αξιωματούχοι του Θέματος, Πρόεδροι Λεσχών και αρκετά Μέλη των Lions.
Βούλα Σαραντάρη, Μιχάλης Χριστοδουλίδης, Νίνα Βλάχου και Χρήστος Παπασιδέρης
 
 
Ο ιατρός προσέφερε ένα coffee break στους παρευρισκόμενους και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Τέλος προσέφερε ένα δωρεάν αγγειοχειρουργικό check up στο ιατρείο του, σε όλους τους παρευρισκόμενους, καθώς και μία ευγενική χορηγία για τους ανθρωπιστικούς σκοπούς της Οργάνωσης των Lions.
Νικόλας Νικολακέας, Μαίρη Παπαδοπούλου, Χριστίνα Καρακίτσου, Μιχάλης Χριστοδουλίδης και Βούλα Σαραντάρη
Χριστίνα Καρακίτσου, Λένα Κολοκυθά, Βίκυ Σφακιανάκη, Νίνα Βλάχου, Ελένη Αντωνιάδου, Βούλα Σαραντάρη, Μαριάννα Μήτα
Μαρία Παπαδοπούλου