Το καλοκαίρι είναι εδώ! Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να απολαύσουμε στο έπακρο τη λαχταριστή θάλασσα και τον ελληνικό ήλιο; Και όμως υπάρχει μεγαλύτερη χαρά! Και αυτή είναι ν απολαύσουμε το καλοκαιράκι και την παραδεισένια θάλασσα μας φορώντας τα υπέροχα παρεό, τα σακίδια, τα πρωτότυπα κοσμήματα και κρατώντας τα φίνα τσαντάκια από τη φετινή συλλογή του KLOSTΙ!
 
Η καινούρια συλλογή του KLOSTI αγαπάει το ελληνικό καλοκαίρι! Η φετινή συλλογή του KLOSTΙ αντανακλά τον ήλιο της Ελλάδας και έχει την μυρωδιά της ελληνικής θάλασσας! Αξίζει να την ανακαλύψεις, να βρεις τσάντες σε διάφορα μεγέθη, υπέροχα παρεό και πρωτότυπα κοσμήματα για τον εαυτό σου αλλά και για τα καλοκαιρινά σου δώρα! Προσωπικά την προσοχή μου κέντρισαν τα υπέροχα παρεό του KLOSTI!
 
Από βαμβακερή γάζα ή σύμμεικτο μεταξωτό και βαμβακερό ύφασμα είναι πολύ μαλακά, δροσερά, αέρινα και πολύ πρακτικά και μεγάλα!
Έτσι με ένα απλό, αλλά ξεχωριστό παρεό από το KLOSTI μπορείς να κάνεις πολλαπλές, απλές αλλά παράλληλα και εντυπωσιακές εμφανίσεις, μια και το καλοκαίρι είναι εχθρός της οποιασδήποτε «στημμένης» ή παραφορτωμένης στυλιστικής επιλογής!
Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις τα υπεροχα παρεό από την KLOSTI φορώντας τα στην παραλία, ή και δημιουργώντας περίτεχνους αλλά γρήγορους συνδυασμούς φορώντας τα στη βόλτα σαν φούστα, φόρεμα ή μπλούζα ακόμα και σαν πασμίνα για τα βράδια που έχει ψυχρούλα!
Δες το υπέροχο παρεό με τα χειροποίητα φουντάκια!
 
Δεν λέω βέβαια ότι δεν με εντυπωσίασαν από τη φετινή συλλογή του KLOSTI και τα μικρα χειροποίητα τσαντάκια ή ακόμα και τα υπέροχα σακίδια – τόσο πρακτικά ειδικά για τις καλοκαιρινές αποδράσεις και για τις εξορμησεις μας στις παραλίες και τόσο ξεκούραστα και μεγάλα, ώστε να χωρούν τα πάντα και να αποτελούν μια όμορφη εναλλακτική πρόταση στη συνηθισμένη τσάντα χειρός!
 
Στο KLOSTI θα βρείτε υπέροχα τσαντάκια, pochettes, σακίδια
 
 
Το KLOSTI όμως δεν σταματά μόνο εδώ. Τι θα μου λέγατε αν σας έλεγα ότι τα δίχτυα των ψαράδων μεταμορφώνονται σε υπέροχα κοσμήματα για όλες τις ώρες; Πρωτότυπα σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια φτιαγμένα από δίχτυα ψαράδων, συνυφασμένα άρρηκτα με το πνεύμα του καλοκαιριού. εντυπωσιάζουν και δείχνουν ότι η φαντασία των δημιουργών του KLOSTI εμπνευσμένη από τις ελληνικές παραδόσειςδεν έχει όρια!
 
 
 
Τα δίχτυα των ψαράδων μεταμορφώνονται από το KLOSTI σε υπέροχα κρεμαστά για όλες τις ώρες!
 
Ομως το KLOSTI δεν σταματά εδώ, αφού διαθέτει υπέροχα αντικείμενα για το σπίτι, αλλά και για τα παιδάκια μας καθώς και ξεχωριστες προτάσεις δώρων το καλοκαίρι! Για γεννήσεις, βαπτίσεις ή γενέθλια, σίγουρα θα βρεις την καλύτερη πρόταση στο KLOSTI!
Ας μην ξεχνάμε επισης ότι η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!