Είπε κανείς πως τα καφτανια ειναι μονο για την παραλία; Σε μένα προσωπικά εχουν γίνει το δεύτερο ” πετσί μου”!
 
Κατάλληλα απο το πρωι ως το βραδυ και για παντου,ανάλογα και με τα αξεσουάρ που θα φορεσεις. Αέρινα καφτάνια , από αερινα μεταξωτά υφάσματα, εντυπωσιακα σχέδια κεντημενα σε κάποια σημεία με χαντρεs,και με απίθανους συνδυασμούς χρωμάτων!
 
 
 
 
 
 
Φαντασθειτε οτι ένα πολύ εντυπωσιακό καφτάνι είχα φορέσει πέρυσι στο παρτυ των γενεθλίων που είχα κάνει στο ceΛΛine στη Πολιτεία !
 
Αλλά και φέτος στο πάρτυ των γενεθλίων που έκανα στο Mayor στο Κολωνάκι, προτίμησα να φορέσω ένα ολομέταξο καφτάνι της γνωστής σχεδιάστριας νυφικών και βραδυνών Ολγας Καραβερβέρη, η οποία φέτος εντυπωσίασε με την συλλογή της απο καφτάνια που είχαν σαν κύριο χαρακτηριστικό τα αέρινα μακρυά μανίκια !
 
 
Φωτο απο το πάρτυ μου στο Mayor με ολομέταξο καφτάνι δια χειρός Καραβερβέρη, με την Ξένια Κούρτογλου, την Μαρία Νικόλτσιου, την Ιωάννα Σουλιώτη και τον Δημήτρη Γιώτη.
 
 
Εντυπωσιακά καφτάνια by Olga Karaververis
 
Ειδικά τώρα στις εκπτώσεις που μπορουμε να τα βρούμε ακόμα και στη μισή τιμη, αξίζει να τα ψωνίσουμε !
Το καλο ,εκτος του οτι ειναι βολικά και φοριουνται παντου( απο παραλίες μεχρι club),ειναι οτι μπορουν να χωρέσουν Γυναικεs όλων των διαστάσεων( ειναι one size).Αρα ειναι ευκολοφορετα και τωρα που εχω παρει κιλακια,αλλα και οταν με το καλό θα χάσω τα επιπλέον κιλα δεν θα έχω κανένα πρόβλημα εφαρμογής,ούτε θα χρειαστει να τα στενεψω!
 
 
 
 
Και μια που οι επενδύσεις σε χρήματα είναι πια επισφαλείς ,εκτός του ότι χρήματα πλέον δεν υπάρχουν, και οι επενδύσεις σε ακίνητα έχουν γίνει πλέον ένα είδος … κατάρας που όλοι απεύχονται, ας δούμε την αγορά ενός τέτοιου ρούχου και λίγο σαν… επένδυση: φοριέται όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και…”φουσκώνεις – ξεφουσκώνεις”, δεν χάνεις ποτέ τα χρήματά σου!