Ο αγαπημένος βάρδος του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλης Βοσκόπουλος αποθεώθηκε από το κοινό σε μια μοναδική συναυλία που έδωσε πρόσφατα στο Ηρώδειο με τίτλο “60 χρόνια Τόλης Βοσκόπουλος”!
O Τόλης Βοσκόπουλος έφερε στο Ηρώδειο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του που τον προσφωνούσαν «Άρχοντα» και «Ανεπανάληπτο», ζητώντας να φέρουν «ένα θρόνο για τον Τόλη»!
Μαζί του στη σκηνή του Ηρωδείου δύο εξαιρετικοί σολίστες : ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο, αλλά και η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «Ομόνοια»!
Ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ο δημοφιλής ερμηνευτής ντυμένος στα λευκά και υπό τις επευφημίες του κόσμου που χειροκροτούσε, δεν σταμάτησε ούτε από το μικρόφωνο να δείχνει την αγάπη του στο «αστέρι» του την κόρη του Μαρία, ενώ ομολόγησε πως δεν περίμενε πως θα τραγουδούσε ποτέ στον ιερό αυτό χώρο!
ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ
Πριν ξεκινήσει η συναυλία ο Τόλης ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον γιο του Γιώργο, οι οποίοι ήταν οι διοργανωτές της συναυλίας, ενώ υποσχέθηκε(και όχι μόνο ευχήθηκε) στο κοινό «καλή διασκέδαση»!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ
Η συναυλία είχε οριστεί αρχικά για τις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας και παρά τον τυχαίο μικροτραυματισμό που είχε ο δημοφιλής τραγουδιστής που του δημιούργησε κάποια κινητικά μικροπροβλήματα, τίποτα δεν στάθηκε ικανό να χαλάσει τη μαγεία της συναυλίας που έκανε τους θεατές να παραληρούν.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪ́ΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ
Το αποκορύφωμα της βραδιάς έφτασε όταν στο πιάνο ανέβηκε ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας και ο Τόλης ερμήνευσε συγκλονιστικά τραγούδια του ταλαντούχου συνθέτη, που σφράγισαν δεκαετίες ολόκληρες και αγαπήθηκαν από όλες τις γενιές μέχρι σήμερα και από όλα τα κοινωνικά στρώματα!
ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ, ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΟΥΚΙΛΑ ΚΑΡΡΕΡ ΠΛΕΣΣΑ, ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ
ΜΑΡΙΓΩ ΠΑΤΙΤΣΑ ΛΑΙΜΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ, ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΗΣ, ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΑΣΟΣ ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΡΑΣΑΓΑΚΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ
ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΑΡΗΣ, ΛΟΥΚΙΛΑ ΚΑΡΡΕΡ, ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ, ΑΛΙΚΗ ΔΑΝΑΛΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ, ΒΙΒΗ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ
ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ
ΠΗΓΗ: papadakis press