Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας top dj επενδύσει μουσικά τη βραδιά σε ένα top bar restaurant? Ένας απόλυτος συνδυασμός οπτικοακουστικής και γαστρονομικής απόλαυσης στο πιο ωραίο κολωνακιώτικο meeting point της αθηναϊκής αφρόκρεμας!
«Χαμός»! Αυτό αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 20 Απριλίου όταν ο επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός και compiler, Αλέξανδρος Χριστόπουλος, που έχει χαρακτηριστικά δηλώσει πως δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του ούτε μια μέρα χωρίς μουσική, θα γεμίσει με καταπληκτικά μουσικά ακούσματα το δημοφιλές Κολωνακιώτικο Mayor!
Αλέξανδρος Χριστόπουλος
 
 
Το εμβληματικό πρώην “Jk”, είναι ένας χώρος νεοϋορκέζικης αισθητικής με μοντέρνο design που συνδυάζει μινιμαλ στοιχεία από ξύλο και μέταλλο και καταλήγει στο πίσω μέρος του σε ένα ατμοσφαιρικό, cozy αίθριο που περιβάλλεται από έναν υπέροχο κήπο, μια μικρή όαση στην καρδιά της Αθήνας!
 
Πολύ ωραία λύση από το πρωί, όπου πάει κανείς για να απολαύσει τον καφέ ή το πλούσιο breakfast του, ή αργότερα το brunch του, ωραία λύση επίσης για όλη την διάρκεια της ημέρας, εφόσον μπορεί να κάνει εκεί κανείς τα επαγγελματικά του ραντεβού, συνδυάζοντας business and pleasure, ή να κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα ψώνια του στα μαγαζιά του Κολωνακίου, ή από τις δουλειές του, ή να πάει το βράδυ για ν απολαύσει premium επιλογές ποτών σε μεγάλη ποικιλία, ή εκλεκτές γεύσεις, δημιουργίες του γνωστού chef του μυκονιάτικου Kensho Γίώργου Στυλιανουδάκη!
Αυτή την Παρασκευή λοιπόν το αγαπημένο μας Mayor έχει γενέθλια: Κλείνει τα δύο του χρόνια! Δυό χρόνια μεγάλης επιτυχίας, δυό χρόνια που ο κόσμος το αγκάλιασε και το έκανε το αγαπημένο του στέκι, δυό χρόνια που το Mayor έγινε το απόλυτο must!
Ελάτε να απολαύσετε ένα πραγματικά διαφορετικό (γενέθλιο) βράδυ που θα σας μείνει αξέχαστο!