Είπε κανείς ότι είναι “δύσκολη η ζωή για πρίγκιπες”; “Βασιλικές” διακοπές κάνουν βασιλείς και πρίγκιπιπες, αφού συνεχίζουν και το Σεπτέμβριο τις διακοπές τους στο Πόρτο Χέλι!
Το µαγευτικό Πόρτο Χέλι έχει γίνει για ακόµη µία φορά ισχυρός πόλος έλξης και τόπος συνάντησης των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας, καθώς διαθέτει εκεί μια υπέροχη βίλα. Οπως είχα ξαναγράψει στα μέσα του καλοκαιριού ήταν εκεί ο βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Αννα Μαρία και ο Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σανταλ και τα παιδιά τους. Ανάμεσά τους τότε ήταν και η υπέρκομψη Μαρία Ολυμπία ,που είχε κάνει catwalk του οίκου Dolce & Gabbana στο Μιλάνο με αέρα super model, ενώ από το 2013 ήταν εκπαιδευόμενη στον οίκο Dior, και που με το πάρτυ υπερπαραγωγή γενεθλίων για τα 21 χρόνια της που έκανε φέτος σε Πύργο στη Νότια Αγγλία, όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί της!
 
 
 
 
 Η Μαρί Σανταλ με την κόρη της Ολυμπία
 
 
 
 
 
Όμως οι διακοπές των γαλαζοαίματων συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο. Στο Πόρτο Χέλι το άγρυπνο μάτι του sissysworld διέκρινε με τον βασιλιά Κωνσταντίνο και την Αννα Μαρία, την βασίλισσα Σοφία, την πριγκίπισσα Ειρήνη, τον πρίγκιπα Χένρικ της Δανίας, τη βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας και τη πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας. Τα μέλη των βασιλικών οικογενειών απόλαυσαν την θάλασσα με την “Αφρόεσσα”, το αγαπημένο σκάφος του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, δεδομένου ότι οι βόλτες με το εντυπωσιακό αυτό ξύλινο σκάφος είναι μια απ΄τις αγαπημένες τους ασχολίες τα καλοκαίρια!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη
 
 
 
 
 
Αλλά και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας βρίσκονταν στο Πόρτο Χέλι, μια που η οικογένεια διαθέτει εκεί έπαυλη. Έτσι είδαμε στο Πόρτο Χέλι τον βασιλιά William Alexander ( Γουλιέλμος Αλέξανδρος) της Ολλανδίας, τη βασίλισσα Maxima ( Μαξιμα) της Ολλανδίας και τις πριγκίπισσες της Ολλανδίας Αικατερίνη, Αμαλία, Αριάδνη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας επισκέφτηκαν επίσης τις Σπέτσες, όπου έφαγαν στο γνωστό εστιατόριο του Ορλώφ.
 
 Ο Χρήστος Ορλώφ με τον βασιλιά της Ολλανδίας
William Alexander( Γουλιέλμο Αλέξανδρο)
 
 
ΠΗΓΗ:papadakispress