Πολλές φορές το ” σαν σήμερα” του facebook λειτουργεί σαν καταλύτης στη μνήμη μας , απο την οποία ανασύρει ιδιαίτερες , σημαντικές στιγμές. Μια απο αυτές ήταν τα βαφτίσια των διδύμων της φίλης μου Ξένιας Βασιλειάδη. Εγραφα λοιπον περυσι: ” Ηταν πολλαπλή η χαρά μου στα βαφτίσια των διδύμων της φίλης μου Ξένιας Βασιλειάδη στον Αγιο Πέτρο στο Σούνιο.

 

Αυτή την μοναδική θέα είχαμε πηγαίνοντας στο Σούνιο. Στην εκδήλωση που έγινε μετά στο bar-restaurant Kouros,υπήρχε η ανάλογη Παιδική διακόσμηση και η μαγευτική θέα θάλασσα!

Κατ αρχήν είναι χαρά και ευτυχία να βλέπεις 2 αγγελούδια να ευλογούνται και να εγκαινιάζουν την χριστιανική τους ζωή με τα βαφτίσια τους! Ήταν επίσης μεγάλη η χαρά μου γιατί, όπως μου έχει πει η ίδια η Ξένια, αποτέλεσα υπόδειγμα μονογονεϊκής οικογένειας και παράδειγμα για εκείνη, καθωs η ευτυχία που μου έφεραν τα διδυμάκια μου,της έδωσε την τόλμη και την διάθεση ν αφήσει τους όποιους ενδοιασμούς της και να προχωρήσει .

 

13923875_1756182524653955_5754524839057493802_o.jpg

Η Ξενια Βασιλειαδη  λάμπει απο ευτυχία!

Τέλος ήταν μεγάλη η χαρά μου που έβλεπα μια γυναίκα απόλυτα χειραφετημένη και ανεξάρτητη, που εχει ανεβεί στην ανώτατη τραπεζική ιεραρχία σε παγκόσμιες τράπεζες, να είναι πολ´ ευτυχισμένη γιατί απέκτησε επιτέλους,αυτό που περισσότερο απο καριέρες και από κάθε τι άλλο,την ολοκληρώνει και της δίνει ευτυχία: τα διδυμακια της! Την προσωπικη τηs ευτυχία, ήρθε να συμπληρώσει και μια μεγάλη επαγγελματική τηs επιτυχία, καθώς η Ξένια δεν αρκέστηκε στο ότι είχε ανέβει στην κορυφή της πυραμίδας μεγάλων διεθνών τραπεζών! Προσφατα γεύτηκε την μεγαλύτερη δικαίωση σε ένα αποκλειστικά δικό τηs εγχείρημα, όταν η αμερικανική κυβέρνηση,το U.S Department of State ,της ζήτησε να συμμετέχει στην παγκόσμια συνάντηση κορυφής της επιχειρηματικότητας, στην οποία η ελληνική αντιπροσωπεία συμμετείχε μόνο με 6 Ελληνεs επιχειρηματίες, εκ των οποίων οι 5 ήταν γυναίκες ! Η Ξένια Βασιλειάδη, που έχει εντρυφήσει στον τουρισμό με τα προσωπικά τηs βιώματα και έχει απο πού νέα εξερευνήσει τον κόσμο, μια που έχει ταξιδέψει και ζήσει σε πάνω απο 70 χώρες, άντλησε τιs ταξιδιωτικές τηs εμπειρίες, για να προωθήσει και να μοιραστεί την αγάπη τηs για την Ελλάδα, μοιράζοντας συστάσεις και σχέδια για ταξίδια στην Ελλάδα, ώστε ο ξένος να μυηθεί στουs προορισμούς ,στα μυστικά και στην καρδιά τηs χώρας. Ετσι ίδρυσε το εξαιρετικό ταξιδιωτικό site “TripElina”, για το οποίο και εκλήθη, όπως είπα πριν,από την αμερικανική κυβέρνηση μαζί με άλλουs 5 μόνο Ελληνεs επιχειρηματίες, για να συμμετέχει στην προαναφερθείσα παγκόσμια συνάντηση κορυφής επιχειρηματικότητας που έγινε στην Καλλιφόρνια !!

 

13938105_1756187957986745_4859930050365939991_o.jpg

Στη φωτο το πολυ πετυχημένο site ” TripElina” της Ξενιας!( www.tripelina.com)

 

13920117_1756188657986675_8892706571822497834_o.jpg

Στη φωτο με την άλλη ευτυχη Θεια Δάφνη Βασιλειαδη και έναν απο τους 6 international νονούς!Ο συγκεκριμένος ειναι Αμερικάνος που ζει( ο τυχερός) στη λίμνη Κομο της Ιταλίας!

2 απο τους νονούς επι το…έργον 

Με αέρα καλοκαιριού και πινελιές γαλάζιου, η γνωστή εικαστικός της pop art Φένυ Μπούζα μας κάλεσε να ονειρευτούμε, να ταξιδέψουμε, να παρασυρθούμε στα έντονα χρώματα των αντιθέσεων, στην αθωότητα του ξεκάθαρου, στην προσμονή της ανάμνησης, και στη γλυκιά μελαγχολία του έρωτα, με μια έκθεση που έκανε πρόσφατα στου ”Ορλώφ” στο παλιό λιμάνι στις Σπέτσες , με τίτλο “FANTASY LOVE” by Feny Bouza.

 Ετσι έκλεισε ένας μεγαλος κύκλος όπως λέει η Ξενια,γιατι τα παιδακια βαφτίστηκαν εκει που κάποτε παντρεύτηκαν οι αγαπημένοι της γονείς ,που δυστυχώς δεν ζουν πια…