Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Happy Days Bazaar χειροποίητων χαλιών που διοργάνωσε η Βιοκαρπέτ στο κατάστημα Αργυρούπολης, θέλοντας να ευχαριστήσει τους αγαπημένους της πελάτες για τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.
Με ένα δυναμικό opening που έγινε πρόσφατα και ένα ολοήμερο πάρτι μέχρι τις 7 το απόγευμα, οι προσκεκλημένοι φίλοι και πελάτες της εταιρείας, με πολλά επώνυμα πρόσωπα της ελληνικής showbiz ανάμεσά τους, απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα, ανεβασμένη διάθεση και απίστευτες τιμές σε όλα τα χαλιά της Βιοκαρπέτ.
Το event κορυφώθηκε μεταξύ 12:00 – 14:00 με τη live εκπομπή του Athens Voice Radio 102.5 που πραγματοποιήθηκε μέσα στο κατάστημα από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Δημήτρη Αθανασιάδη και Στέφανο Τσιτσόπουλο. Η Βιοκαρπέτ, με ιδιαίτερη χαρά για τη μεγάλη προσέλευση του κοινού, εξέφρασε τις ευχαριστίες της και δεσμεύτηκε για νέα δημιουργικά δρώμενα στη νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε.
Τατιάνα Στεφανίδου, Εύη Καντώνια
Ιωάννα Μπούκη Σρόιτερ, Αντώνης Σρόιτερ
Άρης Καβατζίκης, Στέλιος Καφαντάρης
Θάνος Τσιάρας(Διευθύνων Σύμβουλος Βιοκαρπέτ), Τατιάνα Στεφανίδου, Γιάννης Καντώνιας(Πρόεδρος του Ομίλου Βιοκαρπέτ)
Κάλλι Τσιλίδου, Ρέα Τουτουνζή
Λάουρα Νάργες
Ζέτα Δούκα, Δέσποινα Καμπούρη, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες
Νόνη Δούνια
Στέλιος Καφαντάρης, Εύη Καντώνια, Άρης Καβατζίκης, Πόπη Ρεβήσιου
Η Αφροδίτη Σημίτη με την κόρη της
Γιάννης Καντώνιας(Πρόεδρος του Ομίλου Βιοκαρπέτ), Εύη Καντώνια(Διευθύντρια Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Βιοκαρπέτ)
Έλενα Γαλύφα
Έβελυν Καζαντζόλου
Ρέα Τουτουνζή, Κάλλι Τσιλίδου, Στέφανος Τσιτσόπουλος (Athens Voice)
Θάνος Τσιάρας(Διευθύνων Σύμβουλος Βιοκαρπέτ), Τατιάνα Στεφανίδου, Εύη Καντώνια(Διευθύντρια Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Βιοκαρπέτ), Γιάννης Καντώνιας(Πρόεδρος του Ομίλου Βιοκαρπέτ)
Αντώνης Σρόιτερ
ΠΗΓΗ: studio panoulis