Οταν μια Γυναικα , όσο και να μεγαλώνει, καταφέρνει να διατηρεί την εφηβεία και την φρεσκάδα, όχι μόνο της εμφάνισης της ,αλλα και της σκέψης της, τότε σιγουρα δεν φοβάται να Κανει τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ της και τα απολαμβάνει στο έπακρο!

Η εορταζουσα Ελένη Παπαδοπουλου
Ετσι και η ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ( ” Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ”) , ψυχή της παρέας και πηγή ενέργειας ολων των ειδων των εκδηλώσεων αλλα και των παρτυ , ήταν προσφατα η πρωταγωνίστρια της δικής της βραδιας, της βραδιάς των γενεθλίων της , που γιόρτασε με λίγους και εκλεκτούς φίλους! Την βραδιά αυτή την “έντυσε”,όπως μόνο εκείνη ξέρει, με μαγική ατμόσφαιρα και θετικά vibes !
Σαν καλη οικοδέσποινα, δεν σταμάτησε να γυρίζει ανάμεσα στους καλεσμένους της για να επιβλέπει τα τραπέζια και το φαγητο και να σκορπαει σε ολους το αστείρευτο κέφι της! Η βραδια δεν ήταν μόνο γεματη απο πλουσια θετικα συναισθήματα και απο γαστρονομικη ευδαιμονια που μας προσέφερε το εκλεκτό menu, αλλα συμπληρώθηκε και έφτασε στο αποκορύφωμα της με τα υπεροχα τραγούδια που μας χάρισε απο το πλούσιο ρεπερτόριο της η πολυταλαντη και αγαπημενη ολων μας τραγουδίστρια ΙΩΑΝΝΑ ΣΕΒΟΠΟΥΛΟΥ, η οποια ,έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στο beluga , τραγουδώντας με την ιδια ενταση και το ιδιο πάθος συνεχώς επι 4 ώρες!
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ιωαννα Σεβοπουλου
Το κέφι κορυφώθηκε όταν η Ελένη πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με την Ιωαννα, όπως μόνο αυτή ξέρει: Με την σπανια μελωδική φωνη της και με το δοσιμο όλης της της ψυχής , γεγονός άλλωστε που την χαρακτηρίζει και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της!
Η Ιωαννα Σεβοπουλου δινει το μικροφωνο στην Ελένη Παπαδοπουλου
Ελένη Παπαδοπούλου,Εμυ Λιβανιου, Σισσυ Παπαγεωργιου
 
Χάρις Κονδυλη, Λειλα Νεοφυτου
 
Χρυσανθη Κωνσταντακατου, Μαρια Δεφιγγου, Σισσυ Παπαγεωργιου, Εμυ Λιβανιου, Ελένη Παπαδοπουλου
 
Δεσποινα Γαβαλα, Σπύρος Μητροπουλος,Μαριζα Λεκα
 
Λιανα Σκουρλη
 
Αλεξια Μουρελατου, Χρυσανθη Κωνσταντακατου, Μαρια Δεφιγγου
 
Ελένη Παπαδοπούλου, Χάρις Κονδυλη
 
Σισσυ Παπαγεωργιου, Ιωαννα Σεβοπουλου