Δεν εντυπωσιάζει μόνο με την όμορφη φωνή της, την άρτια ερμηνεία της και την εκρηκτική εμφάνισή της η ταλαντούχα performer Ιωάννα Σεβοπούλου! Εντυπωσιάζει και με την προσωπικότητά της, τους τρόπους της, την καλλιέργεια, την αρχοντιά της, τη ζεστασιά και την ευγένεια της!
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ιωάννα Σεβοπούλου με τον Περικλή Βαρβιτσιώτη
 
Αυτό το διαπίστωσα για ακόμα μια φορά όταν βρέθηκα πρόσφατα σε ένα κλειστό κάλεσμα που έκανε η υπέροχη Ιωάννα για τη γιορτή της. 30 περίπου φίλοι της απολαύσαμε, μαζί με το εκλεκτό φαγητό και το ποτό στο «Padam» στη Γλυφάδα, την μοναδική φροντίδα μιας περιποιητικής οικοδέσποινας, που δε σταμάτησε λεπτό να γυρίζει στα τραπέζια για να επιβλέπει η ίδια αν όλα είναι άψογα, αν λείπει κάτι και να φέρνει σε επαφή τους καλεσμένους της, αποδεικνύοντας πως πέρα από ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει και μια προσωπικότητα που κυριαρχεί στο χώρο και ακτινοβολεί!
Νίκος Μουσές, Γιώτα Σταθάκου, Ιωάννα Σεβοπούλου, Μαριάννα Οικονομίδου
 
Από πατέρα του εφοπλιστικού λόμπυ, η Ιωάννα δεν είναι μόνο μια γυναίκα «με γαλλικά και πιάνο», αλλά μια υπέροχη performer, με παιδεία και καλλιέργεια, που μιλάει άψογα 5 γλώσσες, που ασκεί συστηματικά όχι μόνο το σώμα της, κάνοντας σκι, yoga και μπάνιο( ακόμα και το χειμώνα), αλλά και την ψυχή της και το μυαλό της με τακτικά σεμινάρια αυτογνωσίας, λογοτεχνία και θέατρο και που παράλληλα, αν και κινείται στο δύσκολο καλλιτεχνικό χώρο, έχει καταφέρει να διατηρήσει τις αρχές της και τις ισορροπίες της!
Ιωάννα Σεβοπούλου, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ελένη Παπαδοπούλου
 
Δεν είναι τυχαίο πως λόγω της ξεχωριστής προσωπικότητάς της έχει γίνει αποδεκτή στα μεγαλύτερα σαλόνια, εκεί που δύσκολα εισχωρεί κανείς και τραγουδάει σε πάρτυ και εκδηλώσεις της αθηναικής και όχι μόνο αφρόκρεμας, διακτινιζόμενη σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στη Κύπρο!
Γιώργος Τσαγκαράκης, Κάθυ Αρκουμάνη, Νίκος Τροβάς, Ιωάννα Σεβοπούλου
 
Δυστυχώς τη μέρα που έκανε τη γιορτή της δεν την απολαύσαμε στο τραγούδι.
Θα απολαμβάνουμε όμως το κεφάτο και πλούσιο ρεπερτόριό της κάθε Παρασκευή στο καλόγουστο bar restaurant Padam στη Γλυφάδα
και σε διάφορα άλλα μαγαζιά, για τα οποία μας ενημερώνει κάθε φορά η δημοφιλής τραγουδίστρια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και στο Instagram!
Οι αδερφές Αννα και Μαρί Λουιζ Σολακιαν με την εορτάζουσα Ιωάννα Σεβοπούλου
 
Και επειδή είμαι σίγουρη πως θα θέλατε να ακούσετε την ταλαντούχα Ιωάννα, θα κλείσω αυτό το άρθρο με τις ολόθερμες ευχές μου για τη γιορτή της και με δυό βιντεάκια που την αποθανατίζουν να τραγουδάει πρόσφατα στο Padam στη Γλυφάδα!
 
Κυβέλη Λάσκαρη, Γιάννης Φυρίγος
Ιωάννα Σεβοπούλου, Ηρώ Μουστάκα
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μάρκος Σεφερλής, Πόπη Παπαθεοδώρου
Μαριλένα Αλεξάνδρου, Νίκος Τροβάς
Αναστασία Νικολακοπούλου Δάφνιου, Νίκος Δάφνιος, Ιωάννα Σεβοπούλου
Τίνα Μπουζούνη, Ιωάννα Σεβοπούλου
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Νίκος Μουσές, Γιώτα Σταθάκου
Πάνος Μεργελίδης, Γιάννης Ταμβάκος, Πόπη Παπαθεοδώρου
Χαρά Σεβοπούλου, Ιωάννα Σεβοπούλου, Πόπη Παπαθεοδώρου
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Περικλής Βαρβιτσιώτης
Κάθυ Αρκουμάνη, Γιώργος Τσαγκαράκης, Μαριάννα Οικονομίδου
Μαρί Λουιζ Σολακιαν, Αννα Σολακιαν, Σίσσυ Παπαγεωργίου
Μαρία Ανδρικοπούλου, Ιωάννα Σεβοπούλου
 
Η Ιωάννα και Χαρά Σεβοπούλου με την μητέρα τους Μαριάννα Γούνη