Δεν ξέρω πώς πήγε για καθέναν από εσάς η φετινή χρονιά, το θέμα είναι και πώς θα «κλείσει»! Και δεν υπάρχει καλύτερο «κλείσιμο» του χρόνου, από το να περνάς τις γιορτινές αυτές ημέρες, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, τρώγοντας ό,τι καλύτερο διά χειρός Executive Chef George Stylianoudakis By Kensho Mykonos, στον πιο ατμοσφαιρικό χώρο στο Κολωνάκι, στο Mayor και πληρώνοντας τις πιο λογικές τιμές! “Value for money “αναμφισβήτητα!´
 
 
 
Ενα μοδάτο bar-restaurant της Αθήνας, το meeting point της αθηναϊκής creme de la creme, όπου μπορείς να συζητήσεις, κάτω από την πιο must μουσική υπόκρουση, αλλά παράλληλα χωρίς τους υπερβολικούς εκκωφαντικούς της ήχους, μια που το εστιατόριο του Mayor έχει επιτύχει την δύσκολη ισορροπία μεταξύ θορύβου- ησυχίας, κοσμοσυρροής και privacy. 
 Το ατμοσφαιρικό, cozy αίθριο, είναι μια ευχάριστη έκπληξη, που αποτελεί την συνέχεια του εσωτερικού χώρου, ο οποίος είναι λίγο πιο «θορυβώδης»και λειτουργεί επίσης σαν εστιατόριο( αλλά και σαν bar)
 
Το ωραίο φαγητό, το ιδιαίτερο περιβάλλον, η σούπερ μουσική και το καλό σέρβις, συμβάλλουν καθοριστικά στο να είναι καθημερινά γεμάτοι οι καναπέδες, τα stands, αλλά και τα τραπέζια από επώνυμους και γνωστούς και μη Αθηναίους, που έρχονται να απολαύσουν το φαγητό τους ή το cocktail τους βρίσκοντας γύρω γνωστούς και φίλους τους, σε έναν όμορφο χώρο με στυλ! Και κάτι ακόμα σημαντικό για όσους δυσανασχετούν και μόνο με τη σκέψη ότι θα δυσκολευτούν να βρούν θέση για πάρκινγκ στην καρδιά της Αθήνας: Το Mayor διαθέτει και υπηρεσία για πάρκινγκ!
 
 Ακόμα το σκέφτεστε; Ίσα ίσα που προλαβαίνετε να κλείσετε τραπέζι, τηλεφωνώντας στο 210-3648156 Mayor:Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι