ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ” MAKE A WISH” ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΤΗΣ LINDA PAULING, ΤΟ ” ΜΑΚΕ A WISH” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ απο την πρώτη ΕΥΧΗ στην Ελλάδα ,την ευχή του 10χρονου τότε Ανδρέα στο BLE AZUREστον Αλιμο.
 
 
Linda Pauling
 
Ο γιος της εμπνευστριας Linda Pauling ,ο CHRIS , που είχε διαγνωστεί το 1978 με σοβαρη ασθενεια, είχε ευχηθεί να γίνει Αστυνομος και οι αστυνομικοι του Phoenix Arizona συνεισέφεραν τότε τα μέγιστα και πραγματοποίησαν την ευχή του.
 
 
Ο μικρός Chris
 
Η πραγματοποίηση εκείνης της ευχής, της πρώτης ευχής παιδιου που έγινε το 1978, έκανε τον Chris απιστευτα χαρουμενο , και του προσέφερε τόση ευτυχία που άλλοι μπορεί να χρειάζονται 10 ζωές για να την γευτούν …
 
Ο Chris και η Μητερα του Linda,εμπνευστρια του “make a wish”. Παγκοσμιως
 
 
Η ευτυχία αυτη του άρρωστου παιδιου της στάθηκε πηγή έμπνευσης για την Μητερα του Λιντα , καθώς και για κάποιους απο τους αστυνομικούς απο το τμημα του Phoenix Arizona, που θέλησαν με την ίδρυση του ” Make a wish” να βοηθουν τα παιδια που νοσουν να χαίρονται και να νιώθουν ευτυχισμένα!
 
 
O Chris με αστυνομικό του Phoenix Arizona
 
 
Η ευχή του μικρού Κρις στάθηκε η αφορμή να έχουν πραγματοποιηθεί σημερα πάνω απο 250.000 ευχές παγκοσμίως ! Και ο Κρις στάθηκε ο καλος άγγελος για περισσοτερα απο 250.000 παιδιά που νοσουν , που είδαν τις ευχές τους να πραγματοποιούνται, γεγονός που τους χάρισε χαρα , δυναμη και αισιοδοξία.
 
 
Η πραγματοποίηση της ευχής του Chris να γίνει αστυνομικός τον γέμισε χαρα και ευτυχία!
 
 
Η πραγματοποίηση ευχών νικάει το φόβο των παιδιων και τους δίνει τα όπλα για να παλέψουν για τη ζωή τους και κάποιες φορές να νικήσουν,η εστω τους δίνει χαρά, που και αυτή είναι τόσο σημαντική! Όπλα όπως είναι η Χαρά, η Δύναμη και κυρίως η Ελπίδα δημιουργούν στα παιδια την Πεποίθηση ότι ” όλα μπορούν να συμβούν”.
Στην Ελλάδα , μόνο τον τελευταίο χρόνο πραγματοποιήθηκαν πάνω απο 169 ευχές, γεγονός που δινει χαρα και ικανοποίηση τις δυναμικές ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, προεδρο και γενική διευθύντρια αντιστοιχα του make a wish,οι οποίες ωστόσο δεν επαναπαυονται απο την μεγάλη επιτυχία του σωματείου, αλλα προσπαθούν να βρουν και άλλους τρόπους πραγματοποίησης ευχών , με κορυφαίο την θέσπιση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ” ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ”
Με το προγραμμα αυτο δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης των ευχών όχι μόνο απο τον ίδιο το σωματείο, αλλα και απο τον απλό πολίτη , προσφέροντας του παράλληλα την μέγιστη ικανοποίηση, ότι γίνεται συνοδοιπόρος στην “ανηφόρα” ενός παιδιου και κανει την διαδρομη πιο εύκολη και πιο ευχάριστη , γεγονός που μπορεί να βοηθήσει το παιδι να κόψει το νήμα νικητής!
 
 
Σ αυτο το αισιόδοξο και χαρούμενο κλίμα των 20 χρόνων απο την πρώτη ευχή, ο μοναδικός ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ σε ένα απρόβλεπτο show και η γνωστή τραγουδίστρια ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ θα φωτίσουν την βραδιά με τον δικό τους τρόπο.
 
 
Τακης Ζαχαρατος
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ
 
Η βραδια λοιπον της 8ης Ιουνίου θα ειναι μια ξεχωριστη βραδιά που δεν πρέπει να χάσουμε.
 
Και ας μην ξεχνάμε , ότι όχι μόνο για τα παιδια του make a wish, αλλα για ολους μας η Ζωη ειναι “στιγμές” και πρέπει να τις απολαμβάνουμε σαν να ειναι μοναδικές και ανεπανάληπτες ( που ειναι) και να τις ” ρουφάμε”!
 
Τιμή συμμετοχής: 120 Ευρω Πληροφορίες: Τηλ. 210-9637660 Fax 210-9637774 [email protected]