Τη Ρένα Φλεβαράκη με τα γνωστά «Οπτικά Φλεβαράκη» την γνωρίζετε οι περισσότεροι αναγνώστες μου! Θα την έχετε δει πολλές φορές να ποστάρουμε φωτό από κοινές εξόδους μας, μια που είναι από τις φίλες μου εκείνες που έχουν κερδίσει όχι μόνο τη συμπάθειά μου, αλλά και την εκτίμηση μου!
Ρένα Φλεβαράκη
 
Εκείνο που δεν ξέρετε είναι ότι σήμερα από τις 8 μμ και μετά τα optika flevaraki γιορτάζουν τα 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας τους και τα γιορτάζουν μαζί με τα εγκαίνια του ολοκαινούργιου, υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής καταστήματος της Ρένας στο Χαλάνδρι!
Αυτό που επίσης δεν ξέρετε είναι ότι μαζί με το κατάστημα οπτικών της Ρένας θα γιορτάσουμε και όλοι εμείς που θα πάμε, μια που μας περιμένουν πλούσια δώρα, όπως δώρα από τη RayBan, έγχρωμοι φακοί επαφής, μοντέρνα κοσμήματα για γυαλιά και πολλές άλλες εκπλήξεις!
Και το κυριότερο: ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ, ιδιαίτερα καλόγουστα, κλασσικά και μοντέρνα, έως και πολύ «προχώ», όλα γνωστών brands από τις ολόφρεσκες συλλογές του φετινού καλοκαιριού με ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗ!
Συν τη γνώμη της «ειδικού» Ρένας που το μάτι της «κόβει»!
Συν πασαρέλα με μοντέλα που θα φορούν τα εκλεκτά γυαλιά!
Συν μια εξαιρετική μπάντα με τζαζ μουσική!
Συν ποτό και δροσερά cocktails!
Συν street food!
Συν εκλεκτός κόσμος!
Συν ζεστή περιποίηση από μια φιλόξενη οικοδέσποινα!
Μια οικοδέσποινα που θα μας «βάλει τα γυαλιά»! Και στη κυριολεξία και μεταφορικά!
Δεν κρατιέμαι! Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;