«Η καρδιά περνάει πρώτα από…το στομάχι» λένε! Τι ωραιότερο λοιπόν από το να χαρίσεις την «ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» στις 14 Φεβρουαρίου στον/στην σύντροφο σου ένα υπέροχο δείπνο, ώστε να …κατακτήσεις και την καρδιά του!
 
Ενα ατμοσφαιρικό, ρομαντικό περιβάλλον, σαν το εστιατόριο του Mayor στο Κολωνάκι, αποτελεί τον ειδυλιακό χώρο για να (ξανά)ανταλλάξετε όρκους αιώνιας πίστης, να δείξετε ή να ανανεώσετε την αγάπη σας στο έτερο ήμισυ, απολαμβάνοντας τις εκλεκτές γεύσεις που επιμελήθηκε ο γνωστός chef του Kensho Μυκόνου Γιώργος Στυλιανουδάκης και πίνοντας μεθυστικά κρασιά εξαιρετικής ποιότητας!
 
Ένα πλούσιο menu αποτελούμενο από σολωμό ή φιλέτο για κυρίως πιάτο με πράσινη σαλάτα και από γλυκοκολοκύθα και γαρίδες για αρχή και από red velvet για επιδόρπιο στο τέλος και μόλις στο ποσό των 38 Ευρώ κατ άτομο, θα σας απογειώσει γαστρονομικά τη στιγμή που η καρδιά σας θα «πεταρίζει» από έρωτα!
Το ότι τριγύρω σας θα βρίσκονται μερικά από τα πιο ξακουστά ονόματα της Αθηναικής αφρόκρεμας θα σας περνάει αδιάφορο, αφού (θέλω να) πιστεύω ότι δεν θα έχετε μάτια ο ένας για τον άλλο! Ευελπιστώ επίσης πως αν και θα «φάτε με τα μάτια» ο ένας τον άλλο, θα σας περισσέψει και λίγη όρεξη για να απολαύσετε τα πιάτα του εξαιρετικού menu!
 
 

 

Τα τραπέζια που έχουν μείνει αδιάθετα είναι πολύ λίγα Κανονίστε εγκαίρως να κάνετε κράτηση! Mayor: Πλατεία Φιλικής Εταιρίας 19-20 (Πλατεία Κολωνακίου) Τηλ:2103648156. Καλή απόλαυση & Happy Valentine’s Day!