Ο πιό φωτεινός περίπατος ευχών, αγάπης, δύναμης, ελπίδας και χαράς θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου στη καρδιά της Αθήνας με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και διοργανωτή το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) και την πολύτιμη συμβολή της L’Oréal Hellas, η οποία προσφέρει 4 Ευρώ για καθένα που θα συμμετάσχει και 2 Ευρώ για το αστέρι της Ευχής.
 
 
 
Την αφορμή έδωσε, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής που γιορτάζεται στις 29 Απριλίου στην Ελλάδα, καθώς και στα 50 Παραρτήματα του make a wish σε όλο τον κόσμο.
 
 
Το Make-A-Wish καλεί τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές στα βήματα της πρώτης ευχής, του Chris που 37 χρόνια πριν, στις 29 Απριλίου 1980, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish”.
 
 
 
Φίλοι, εθελοντές και υποστηρικτές του Οργανισμού, παιδιά και ενήλικες θα ντυθούν στα μπλε και θα ξεκινήσουν στις 6:00 μμ από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο και θα περπατήσουν έως και την Πύλη Αδριανού, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης, πλημμυρίζοντας με συγκίνηση τους πρόποδες της Ακρόπολης και συνεισφέροντας στην πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες.
 
 
 
Η φωταγώγηση του σημείου τερματισμού με το μπλε χρώμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος) αναμένεται να είναι το «κερασάκι στην τούρτα» του περιπάτου.
 
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.
 
Ο οργανισμός υπό την καθοδήγηση των υπερδραστήριων Αναστασίας Μανιά και Σάντρας Ζαφειρακοπούλου, ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του! Η εκπλήρωση των ευχών οπλίζει τα παιδιά με χαρά, δύναμη και κυρίως ελπίδα ότι όλα μπορούν να συμβούν και η ελπίδα αυτη τα φέρνει πιο κοντά στη Ζωή, τα εμψυχώνει, τους δίνει δύναμη να νικούντον φοβο, να παλέψουν για την ζωή τους και κάποιες φορές να τα καταφέρουν. Το make a wish έχει εκπληρώσει απο το 1996 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα τις Ευχές σε χιλιάδες σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!
Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, το make a wish δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του make a wish στη Ελλάδα, τους τρόπους που μπορεί να συνεισφέρει κάποιος, καθώς και το κορυφαίο προγραμμα ” ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ”επικοινωνήστε με το: Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) www.makeawish.gr
 
 
Και εσύ φίλε αναγνώστη μπορείς να συμμετέχεις και μάλιστα δωρεάν. Φαντάσου την ευχή ενός παιδιού να δυναμώνει με κάθε δικό σου βήμα! Γίνε συνοδοιπόρος του στον ανηφορικό δρόμο του και κάνε τον δρόμο Αυτό πιο εύκολο και πιο ευχάριστο.