Δείξε και εσύ την αγάπη σου για τα ζώα. Με ποιο τρόπο; Με πολλούς. Ενας από αυτούς θα είναι να παρευρεθείς αυτή την Παρασκευή στις 23 Φεβρουαρίου 2018, στις 7 μ.μ., στο φιλόξενο βιβλιοπωλείο ΛΕΜΟΝΙ , όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής «Αγάπη για τα ζώα» και αν εχεις την δυνατότητα να αγοράσεις κάποιον από τους πίνακες της έκθεσης.
 
 
 
Έτσι κι αλλιώς οι πίνακες θα απεικονίζουν τα αγαπημένα μας ζώα! Την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία και την διοργάνωση της έκθεσης κάνει το Stray Committee του Συλλόγου Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Pierce –Deree) σε συνεργασία με διακεκριμένους ζωγράφους , οι οποίοι με αγάπη προσέφεραν τα έργα τους για την ενίσχυση του φιλοζωικού τμήματος του Συλλόγου .
 
 
Τα έργα, θα διατεθούν σε ειδικά χαμηλές τιμές , ώστε να υπάρξει όσο γίνεται μεγαλύτερη ανταπόκριση. Η έκθεση θα διαρκέσει από 23 Φεβρουαρίου , έως και 10 Μαρτίου 2018.
Ενα ποτήρι κρασί από την γνωστή οινοποιητική εταιρεία DOKGAS που διαθέτει από τα πιο εκλεκτά κρασιά στην Ελλάδα, θα μας περιμένει για καλωσόρισμα στο άνοιγμα της έκθεσης.
Βιβλιοπωλείο ΛΕΜΟΝΙ, Ηρακλειδών 22, Θησείο – τηλ. 210 3451 390 Ώρες λειτουργίας : καθημερινά 10.30 π.μ.– 9.30 μ.μ. , Σάββατο 10.30π.μ. – 9.30 μ.μ.