Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και σε κλίμα κοινωνικής αλληλεγγύης έγινε πρόσφατα το χριστουγεννιάτικο δείπνο του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» στο Ecali club!
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
 
Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα”, Εθνική Πρέσβης της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης και άμισθη σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα διασποράς καλωσορίζοντας τις εκπροσώπους 4.500 γυναικών-ενεργών πολιτών, προανήγγειλε τη σύσταση παραρτημάτων της «Καλλιπάτειρας» και έξω από τα σύνορα της Ελλάδας, λέγοντας μεταξύ άλλων στην ομιλία της: «Η Καλλιπάτειρα συνένωσε από κάθε γωνιά της Ελλάδος γυναίκες που αφουγγραζόμενες τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, προσπαθούν να τις καλύψουν. Το ίδιο θα ξεκινήσουμε και εκτός Ελλάδος, όπου υπάρχει ελληνισμός, θα εξαπλωθούμε παντού», ανέφερε καταλήγοντας στην ομιλία της η κυρία Παναγοπούλου.
Aπό νωρίς πάνω από 700 φίλοι και μέλη του σωματείου, από όλο το κοινωνικό φάσμα, μεταξύ των οποίων πολλές σημαίνουσες προσωπικότητες, προσέρχονταν στον μεγαλοπρεπή και γιορτινά διακοσμημένο χώρο του Ecali club, όπου τους υποδεχόταν η Πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας» κυρία Παναγοπούλου.
Στη συνέχεια και αφού οι καλεσμένοι απόλαυσαν το πλούσιο menu της εκδήλωσης, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Εμυ Λιβανίου, απόλαυσαν και εκλεκτή μουσική δια χειρός του διεθνούς φήμης Μαέστρου Γιάννη Χατζηλοίζου, που συνοδευόταν μουσικά από τον βαρύτονο Γιώργο Ιωάννου, την υψίφωνο Ντάρια Νταβίντοβα και την μεσόφωνο Αναστασία Μαξίμοβα.
 
Η βραδιά έκλεισε πανηγυρικά με την υπέροχη ερμηνεία της Ηρώς Σαία, που συνοδευόταν από τους μουσικούς της ορχήστρας του Σταύρου Ξαρχάκου!
ΕΛΕΝΗ ΠΑΛΥΒΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΥΒΟΣ