Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να γιορτάσω την ημέρα της γυναίκας από το να παρευρεθώ μαζί με γυναίκες της προσφοράς και της αλληλεγγύης, όπως η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, στο υπέροχο φιλανθρωπικό δείπνο που έκανε ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, με σκοπό την συνέχεια της υποστήριξης των κρατικών νοσοκομείων.
Ειρήνη Νταϊφά, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
Το δείπνο ήταν αφιερωμένο στην Ημέρα της Γυναίκας και πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ιδρύτριας του Lifeline Hellas, της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και της συζύγου της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Βλασίας Παυλοπούλου, η οποία έκανε μια εξαίρετη ομιλία.
Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Βλασία Παυλοπούλου και η χορηγός Αλεξία Μάντζαρη
 
Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου.
Μαρία Νικόλτσιου και Λίζα Έβερτ
 
Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους στο Lifeline Hellas και στο σημαντικό έργο που πραγματοποιεί για την Ελλάδα.
ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Βλασία Παυλοπούλου, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη και ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος
 
Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε την χορηγό Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη και τους υπόλοιπους χορηγούς, τους φίλους και το διοικητικό συμβούλιο και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω του Lifeline Hellas τα τελευταία 20 χρόνια.
 
 
Η σύζυγος της ΑΕ Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Βλασία Παυλοπούλου στην υπέροχη ομιλία της μίλησε για την θέση της Γυναίκας, την υπογεννητικότητα και τόνισε την σημασία της Γυναίκας στην κοινωνία μας.
Η χορηγός Αλεξία Μάντζαρη της AS Marine, η Debora Wince Smith και η Έμη Τρίκαρδου
 
Η Ολγα Κεφαλογιάννη και η χορηγός Αλεξία Μάντζαρη της AS Marine
 
Επίσης, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε την κυρία Παυλοπούλου για την συνεχή της υποστήριξη στο Lifeline Hellas και μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της προσέφεραν τιμητική πλακέτα. Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
Η κυρία Αθηνά Δεσύπρη, Γενική Γραμματέας του Ιδρύματος Μποδοσάκη, μίλησε για την μεγάλη προσφορά του Lifeline στους πυρόπληκτους της Αττικής σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη χάρις την εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Νέα Υόρκη το Lifeline New York. Επίσης, αναφέρθηκε στην ευρύτερη συνεργασία του ιδρύματος Μποδοσάκη με το Lifeline όσον αφορά την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από το ίδρυμα Project Cure των ΗΠΑ καθώς και την βοήθεια στα ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες χάρις την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη.
Ξένια Παπασταύρου και Αθηνά Δεσύπρη
 
Λίτσα Λάβδα, Εμυ Τρίκαρδου
 
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Βίκος, Ελληνικά Κελλάρια, My catering, Vichy, Attitudes, Skinos, Otto’s, Nikotian, Γιούλα Θεοδωροπούλου.
Ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ. Φαίη Πεσκέση και Νάσια Παπαμανώλη
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η γνωστή ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου προσέφερε ένα πίνακα της, με σκοπό τα έσοδα από την δημοπρασία του να διατεθούν όλα για τους σκοπούς του Οργανισμού.
Η ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου μπροστά από το έργο που προσέφερε στο life line Hellas.
David Andrews και Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Μαρία Ροκαδάκη, Αντιναύαρχος Αρχηγός ΓΕΝ Νικόλαος Τσούνης
Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη με το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Έρση Τσακίρογλου
 
Η Δώρα Δημοπούλου Ψατλοπούλου και η Ειρήνη Νταϊφά ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού Ερση Τσακίρογλου, Φώφη Καμποσιώρα και Νάσια Παπαμανώλη
Η Βλασία Παυλοπούλου με τη χειρουργό Βίβιαν Αλεξάκου
Τέσσυ Νοδαρά, Μαρία Μιντζόλη Λαγομάτη, Κωνσταντίνα Ασπρούδη
Η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η Αντιπρόεδρος του life line Hellas δρ. Αλκηστη Πρίνου του Medical Anti-Aging Center και η Ολγα Καραβερβέρη
Η Ρίτα Μωραϊτάκη, η Δώρα Δημοπούλου Ψαλτοπούλου και ο Θανάσης και η Λία Παπαποστόλου με τον γιο τους
Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον David Andrews και την Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews
 
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Πριγκίπισσα Αικατερίνη
Βίβιαν Αλεξάκου, Αρετή Αγγελίδου Στασινοπούλου
Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος και η ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου
Ο επίτιμος Πρόεδρος του life line Hellas Γιάννης Τρίκαρδος με την Εμυ Τρίκαρδου της artemide που ανέλαβε τη διακόσμηση της εκδήλωσης
Η Πριγκιπισσα Αικατερίνη με τη χειρουργό Βίβιαν Αλεξάκου
Η Εμυ Τρίκαρδου με το μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Φαίη Πεσκέση
Η Λία Κεφαλογιάννη με το μέλος του ΔΣ του Οργανισμού δρ Φώφη Καμποσιόρα
 
Η Σίσσυ Παπαγεωργίου με το μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Ρόυ Κωνσταντά.
Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Ιωάννα Ευθυμίου
 
Όλγα Κεφαλογιάννη, Λία Κεφαλογιάννη
Τέσσυ Νοδαρά, Τάτη Μπόκοτση
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis