Η διεθνής έκθεση τέχνης «The Art of Zhen Shan Ren» (Η Τέχνη της Αλήθειας, Καλοσύνης, Ανεκτικότητας) από τον Ιούλιο του 2004, έχει περιοδεύσει σε περισσότερες από 40 χώρες και 200 πόλεις ανά τον κόσμο. Οι 18 καλλιτέχνες που συμμετέχουν με τα έργα τους είναι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ (ή Φάλουν Ντάφα), μιας αρχαίας πνευματικής εξάσκησης για την καλλιέργεια νου και σώματος, η οποία στην Κίνα διώκεται από τον Ιούλιο του 1999. Mέσα από αυτή την έκθεση οι καλλιτέχνες θέλουν να μοιραστούν με το κοινό, την ομορφιά του Φάλουν Ντάφα καθώς και τις προσωπικές τους εμπειρίες – καθώς πολλοί από τους ίδιους υπέστησαν σκληρά βασανηστήρια όταν άρχισε η δίωξη.
 
 
Αλέξανδρος Κοκκινάκης, Ναταλία Μπασδέκη, Χρήστος Ευθυμίου, Γιάννης Στασινόπουλος, Κατερίνα Νικολίτση
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία πριν λίγες ημέρες στο Foyer του θεάτρου Παλλάς με διοργανωτές την Ελληνική Ένωση Φάλουν Ντάφα και την Luxury Concierge.
Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Μαρία Βατοπούλου, Χρήστος Ευθυμίου
 
Ανάμεσα στους ξεχωριστούς καλεσμένους και ο καταξιωμένος ζωγράφος Άγγελος, ο οποίος τίμησε τα εγκαίνια της έκθεσης με την παρουσία του, συγκινήθηκε με τα έργα και την τεχνική τους και εξέφρασε ότι του μίλησαν στην καρδιά του γιατί είναι έργα που έγιναν με πολύ αγάπη.
Η art curator Ειρήνη Βανταράκη, ο Αλέξανδρος Κοκκινάκης, η επιμελήτρια της έκθεσης Ναταλία Μπασδέκη , η ζωγράφος Ιωάννα Καλογήρου και ο διεθνούς φήμης ζωγράφος Άγγελος
 
 
Έργα σε καμβά, κυρίως ελαιογραφίες, εμπνευσμένες από αληθινές εμπειρίες των ζωγράφων, αποπνέουν τις αρχές της φιλοσοφίας του Φάλουν Ντάφα: την Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα. Ακόμα και οι πιο σκληρές εικόνες δείχνουν ελπιδοφόρες και δυναμικές, μέσα από την νέο-αναγεννησιακή τεχνοτροπία που χρησιμοποιούν. «Είμαι ένα από τους μάρτυρες‧ είχα παράνομα καταδικαστεί σε καταναγκαστικά έργα για τρία χρόνια, μου έκαναν ηλεκτρικά σοκ και άλλες μορφές βασανιστηρίων». λέει ένας από τους ζωγράφους. «Ως καλλιτέχνης θέλω να δείξω μέσα από το πινέλο μου τι συμβαίνει στην Κίνα». «Η τέχνη μου θέλω να εκφράσει όχι μόνο τα συναισθήματά μας αλλά και όσα περάσαμε εν μέσω της δίωξης».
 
Χρήστος Ευθυμίου, Ζέτα Μακρή
Λάσκαρης Βαλαβάνης, Αργύρης Λαζόπουλος
Αργύρης Λαζόπουλος, Τάνια Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Ινές Ζήκου, Γιώργος Κωνσταντίνου
Στέλιος Καφαντάρης, Ειρήνη Βανταράκη
Γιώργος Σπυρόπουλος, Έλενα Παπαμιχαήλ, Γιάννης Στασινόπουλος
Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Ευριπίδης Κουτσοχρήστος, Λία Κεφαλογιάννη, Γιάννης Στασινόπουλος
Γιώργος Τζόκας, Γιάννης Δημολιάνης, Στέλιος Καφαντάρης, Αλέξανδρος Κοκκινάκης
Ελπίδα Βασιλειάδου, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Όλγα Βυσσαράκη
Χρύσα Αρβανίτη, Μιχάλης Μουσού, Ζαφείρης Γεωργόπουλος, Σάντης Παπαδάτος
Ο ζωγράφος Ασπάσιος Χαρωνιτάκης με τον Ηλία Σκούρτη