ΔΩΡΟ μια υπέροχη λευκή ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ “RAXEVSKY” θα πάρει μια τυχερή αναγνώστρια του sissysworld.com που θα συμμετέχει στη ΚΛΗΡΩΣΗ που θα γίνει την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και ώρα 20,00.
 
 
Για να συμμετέχετε στη κλήρωση πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του blog μου στο Facebook (Sissysworld) και κοινοποίηση του ποστ μου στο Facebook και follow στο Instagram (sissysworld_com)
 
Το άσπρο χρώμα δίνει μια όμορφη, χαρούμενη νότα στο μουντό και μελαγχολικό του χειμώνα και θα σας κάνει να φαίνεστε ξεχωριστές, ενώ θα σας δώσει τύπο και στυλ!
Η λευκή καμπαρντίνα μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, με casual ρούχα ή και με βραδινά και υπάρχει σε όλα τα μεγέθη.
 Η Ιρέν Χομσί, μια γυναίκα με στυλ, που αποτελεί το καλύτερο ” μοντέλο” της Raxevsky φοράει την καμπαρντίνα που θα κληρωθεί.
 
Η γνωστή εταιρεία ενδυμάτων με ποιότητα και όμορφα σχέδια ” Raxevsky” έχει υπέροχα φορέματα, βραδινά αλλά και πιο casual μεχρι το γόνατο ή και πιο κοντά, που φοριούνται καθημερινά και όλες τις ώρες,από το πρωί, μέχρι ακόμα και σε Βραδινή έξοδο!
 
 
 
Καλή σας επιτυχία!