Από 1 έως και 7 Φεβρουαρίου παρέχεται έκπτωση 50% στην εγγραφή και ετήσια συνδρομή
νέων μελών στο Σχήμα των Φίλων του Ιδρύματος Θεοχαράκη
με πολλά προνόμια και επιπλέον προσφορές.

Η Ομάδα των Φίλων του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, αποτελούμενη από ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη, προσκαλεί και συσπειρώνει τους φιλότεχνους και φιλόμουσους της αθηναϊκής –και όχι μόνο- κοινωνίας, γύρω από τις πολύπλευρες δραστηριότητες του Ιδρύματος.

Η Ομάδα αυτή καθώς αναγνωρίζει τη σημαντική αποστολή του Ιδρύματος στην πολιτιστική ζωή της πόλης, συμβάλλει με την Συνδρομή της στην ευόδωση των στόχων του, καθώς το Ίδρυμα Θεοχαράκη συνιστά έναν κοινωφελή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ιδιωτικού χαρακτήρα, που δεν στηρίζεται σε κρατικές επιχορηγήσεις.

Πιο σημαντική όμως και από την οικονομική τους συμβολή, είναι η ηθική στήριξη των Φίλων με την ενεργή τους παρουσία στις εκθέσεις, συναυλίες και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που διοργανώνει το Ίδρυμα. Έτσι συνιστούν μια μεγάλη παρέα πολιτισμένων ανθρώπων που ενεργά στηρίζει τον πολιτισμό και τις τέχνες.

Οι Φίλοι του Ιδρύματος, που συντονίζονται από μια Οργανωτική Επιτροπή, απολαμβάνουν μια σειρά προνομίων. Ταυτόχρονα, έχουν τη δυνατότητα και τη χαρά της συμμετοχής σε ένα πλούσιο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα (ξεναγήσεις, συναυλίες, ταξίδια, εκδηλώσεις) που διοργανώνεται ειδικά γι αυτούς.

Για να δείτε τα προνόμια των Φίλων, να συμπληρώσετε τη φόρμα Συνδρομής και να λάβετε την κάρτα Μέλους, πατήστε εδώ.
http://thf.gr/el/φίλοι-του-ιδρύματος/

Πληροφορίες: Ευαγγελία Ευθυμιάδου, 210-3611206, [email protected]