Για μία ακόμη φορά η Λέσχη Lions Κηφισιάς Helen Keller έκανε το θαύμα της, αφού στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών της δράσεων κατόρθωσε να ευαισθητοποιήσει μια ολόκληρη πολιτεία ανθρώπων που νοιάζονται για το συνάνθρωπό τους.
Ήταν μία εκδήλωση αλληλεγγύης στην οποία επιστρατεύθηκαν διακεκριμένοι σχεδιαστές μόδας, με σκοπό την ενίσχυση του Ασύλου Ανιάτων Αθηνών και του Αγ. Νικολάου Αχαρνών. Τόπος φιλοξενίας της εκδήλωσης το Politia Tennis Club.
Τιμώμενη προσωπικότητα στην εκδήλωση, μία από τις πιο σημαντικές κυρίες που άφησαν ανεξίτηλο στίγμα στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας μας, η Μαριέττα Γιαννάκου – Κουτσίκου, στην οποία η Λέσχη απένειμε πλακέτα για το συνολικό έργο της. Τελετάρχης ήταν η αεικίνητη και πάντα δραστήρια Lion Βούλα Σαραντάρη, ιδρύτρια της Λέσχης Helen Keller.
Η βραδιά έκλεισε με ένα mini ρεσιτάλ πιάνου από τη διάσημη και βραβευμένη πιανίστρια του Hollywood Δάφνη Ζαφειρακοπούλου. Χορηγοί Επικοινωνίας: NVNEWS, ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ.
ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ
ΠΗΓΗ: papadakispress press, Νότης Σταμέλος