Πάνω από 1670 ΧΑΜΟΓΕΛΑ εχει χαραξει στα ταλαιπωρημενα προσωπα παιδιών και πανω απο 1670 ΑΚΤΙΝΕΣ ΕΛΠΙΔΑΣ έχει σκορπίσει στις παιδικές ψυχές και έχει διαλύσει το σκοτάδι τους, το MAKE A WISH , αφού ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ τα τελευταια 20 χρονια πανω από 1670 ΕΥΧΕΣ παιδιων που πασχουν απο απειλητικεs ασθενειεs! Και έχει κάθε λόγο να το ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ το Σαββατο 4 Μαρτιου στο ID 247365( Αγ.Ασωματων 1Α -Θησείο),με μια γιορτη με μελωδίες χαράς ,δύναμης και ελπίδας, και με σκοπο να μοιραστεί την θεραπευτική δύναμη μιας ευχής, με όσους διακατέχονται από αίσθημα προσφοράς και θέλουν να βοηθήσουν τα παιδάκια!
Στα decks θα παίξει μουσική για τα παιδιά της ευχής η Μαγκυ Χαραλαμπιδου!(είσοδος 5 ευρώ)
Το make a wish γιορτάζει λοιπόν την 20η επέτειο της πραγματοποίησης της ευχής του Ανδρέα ,της 1ης ευχής που εκπληρωθηκε απο τον Οργανισμο. Οπως είχε πει ο Αντρέας 10 ετών, πριν σχεδόν 20 χρόνια: “Όταν ένα απίστευτο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να γίνεις καλά έρχεται πιο κοντά!” Και πράγματι, η πραγματοποίηση μιας ευχής δίνει ελπιδα στα άρρωστα παιδάκια και η ελπιδα τα φέρνει πιο κοντα στη Ζωη,τους δίνει δύναμη να παλέψουν και κάποιες φορές να νικήσουν,η εστω τους δίνει χαρά που και αυτή είναι τόσο σημαντική ! Η εκπλήρωση λοιπον των ευχών οπλιζει τα παιδιά με ΧΑΡΑ, ΔΥΝΑΜΗ και κυρίως ΕΛΠΙΔΑ, και τα βοηθαει να νικούν τον φόβο και να αποκτούν δύναμη για να παλέψουν για τη ζωή τους. Τους δείχνει ότι ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ και τα ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΝ στο δύσκολο αγώνα που δίνουν, για να πετύχουν ό,τι για άλλους είναι αυτονόητο. Να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Τα παιδιά αυτά που κουβαλούν στους αδύναμους και τρυφερους τους ώμους μια ” βαρεια” ζωή στην πιο σκληρή εκδοχή της, εχουν κανει πολλές και ποικίλες ευχές,οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί:
Αλλος ευχηθηκε να αποκτήσει ταμπλετ, άλλος να ταξιδέψει στην Κρήτη που έχει αγαπημένους συγγενεις ,άλλος να γίνει πιλότος, άλλη πριγκίπισσα, άλλη να γίνει η κουμπάρα στο γάμο της Barbie και του Ken …και πολλές άλλες ευχές απο την πιο απλή ως την πιο περίεργη!
Η ευχή της Σπυριδουλας να γίνει κουμπάρα στο γάμο της Barbie και του ken πραγματοποιήθηκε!
Κορυφαία ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΧΗΣ ενός 16 χρόνου κοριτσιού που νίκησε τον καρκίνο , είναι η προβολή ενός ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ με τίτλο:” Ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ” , που παρομοιαζει την κακοηθη ασθένεια με τέρας, αλλά εύθραυστο και που στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας,επισημαίνοντας ότι ” ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΌΞΟ !” ( Κυριακή, Τρίτη ,5 και 7 Μαρτίου, Αποθήκη Δ ,Λιμάνι Θεσσαλονίκης)
Φέτος μόνο πραγματοποιήθηκαν 169 ευχές! Χωρίς τυμπανοκρουσίες , ματαιοδοξιες και κοσμικοτητες, οι επικεφαλής low profil του Make a wish , η δυναμική πρόεδρος του ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ και η δραστήρια διευθύντρια του ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, φαίνεται πως ” μιλάνε” και ” θορυβούν” μόνο με το ουσιαστικό ,σοβαρό και αποτελεσματικο τους έργο!
Σισσυ Παπαγεωργιου, Σαντρα Ζαφειρακοπουλου, Ναστασια Μανία, απο την πρόσφατη βραδιά των ” ευχαριστω” στη Γενναδειο βιβλιοθηκη
Ενα έργο που συνεπικουρειται μόνο απο εθελοντές ή απο ανθρώπους η εταιρείες που βοηθούν οικονομικά, πράγμα που σας προτρέπω να κάνετε και σεις: Πώς; ” ΥΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ “(έν όλω ή ένα μέρει) Η με ακόμα πιο απλό τροπο: Αν παντρεύεστε ή βαφτίζετε το παιδι σας ,επιλεξτε τις πανέμορφες ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ και προσκλητήρια που φτιάχνει το make a wish! Η αντί για Δωρα, συστειστε στους καλεσμένους σας να καταθέσουν ο,τι μπορεί ο καθένας σε λογαριασμό υπέρ του make a wish. Ή αν – ο μη γενοιτο- χαθει κάποιος κοντινός σας άνθρωπος, οι ΔΩΡΕΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ MAKE A WISH ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ του νεκρού είναι σημαντική βοήθεια. Η πιο ευκολη βοηθεια ειναι να στειλετε την λέξη WISH στο 19808 ή να προμηθευτείτε το ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ. Προς το παρόν και πριν προχωρήσουμε σε πιο ουσιαστικές κινήσεις, ας ευχηθούμε σε όλα τα παιδάκια που νοσουν ο ” Δρακος” να είναι πράγματι γυάλινος και να εμφανιστεί σε όλες τις περιπτώσεις ” μετά την καταιγίδα το ουράνιο τόξο”…