Ένα event εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα στο κατάστημα Καλογήρου!Όταν οι μύθοι που χάνονται στα βάθη του χρόνου και η παράδοση συνδυάζονται με τη σύγχρονη αισθητική, τότε κάτι μοναδικό αναδύεται. Στο κατάστημα στην Γλυφάδα, τα Ancient Greek Sandals, η νέα προσθήκη στα upscale premium brands των καταστημάτων Καλογήρου, γιόρτασαν πρόσφατα τη συνεργασία αυτή με ένα πρωτότυπο monogramming event. Πλήθος κόσμου και ξεχωριστοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα σανδάλια που ακολουθούν το μονοπάτι των θεών. Σύμφωνα με την μυθολογία, οι κάτοικοι του Ολύμπου φορούσαν σανδάλια κατασκευασμένα από έναν ταλαντούχο Κρητικό τεχνίτη που τα εμπλούτιζε με ένα σύμβολο για να τους προσδώσει μαγικές ιδιότητες. Ο Νικόλας Μίνογλου, εμπνευστής των Ancient Greek Sandals πυρογράφησε με παραδοσιακή τεχνική αλλά και σύγχρονη ματιά τα σανδάλια που επέλεγαν οι καλεσμένοι. Τα ανάλαφρα, sexy σανδάλια, με την φτερωτή πόρπη – σύμβολο συνέχειας και ποιότητας-διακοσμήθηκαν με μονογράμματα και με στοιχεία από μια μεγάλη γκάμα συμβόλων, όπως φυλακτά, μάτια, ζωδιακά σύμβολα, γούρια, αρχαία και σύγχρονα εικονογράμματα, καθιστώντας κάθε σανδάλι μοναδικό! «Δεν ακολουθούμε την τάση. Οι τάσεις είναι παροδικές. Ακολουθούμε το μονοπάτι του χρόνου» λένε οι ιδρυτές του brand, Χριστίνα Μαρτίνη και Νικόλας Μίνογλου, προσκαλώντας σε αυτό το μονοπάτι το fashion forward κοινό, το οποίο συμμετείχε με ενθουσιασμό σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η εταιρεία Καλογήρου είχε μεριμνήσει και για τις γυναίκες που αγαπούν το ρομαντισμό και την αθωότητα, συμπληρώνοντας τη συλλογή της AGS Ancient Greek Sandals, με μοντέλα στολισμένα με μαργαρίτες προϊόν συνεργασίας του brand με τον σχεδιαστή Fabrizio Viti. Με σύμβολα, μαργαρίτες, μονογράμματα ή εικονογράμματα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία στο κατάστημα Καλογήρου στη Γλυφάδα να αποκτήσουν το εξατομικευμένο ζευγάρι Ancient Greek Sandals και να κάνουν το καλοκαίρι τους μυθικό!
ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ, ΣΑΜΙ ΦΑΙΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΙΝΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΡΑΚΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΝΟΥΣΙΑΣ ( Διευθυντής Marketing, του Ομίλου Fais ), ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΜΑΡΙΑ ΞΥΤΑΚΗ ( ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ MARKETING KALOGIROU HARALAS)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΤΙΝΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΜΕΛΙΓΚΑΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΖΗΣ, ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΝΟΥΣΙΑΣ ( Διευθυντής Marketing, του Ομίλου Fais ), ΜΑΡΙΑ ΞΥΤΑΚΗ ( ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ MARKETING KALOGIROU HARALAS), ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΙΝΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΙΝΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΝΟΥΣΙΑΣ ( Διευθυντής Marketing, του Ομίλου Fais ), ΧΑΡΗΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
ΝΕΦΕΛΗ ΓΕΩΡΓΑΛΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
 
 
ΠΗΓΗ: papadakispress press