Ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie παρέθεσε πρόσφατα ένα λαμπερό Caviar Dinner σε έναν ιδιωτικό χώρο στην περιοχή του Λυκαβηττού, όπου ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε την ανανεωμένη Skin Caviar Cream.
Ζάκης Σαράντης, Μαρίνα Βερνίκου, Ρόη Αποστολοπούλου
Σκοπός του private caviar dinner, ήταν να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ώστε οι προσκεκλημένοι να βιώσουν την εμπειρία μαγείας και πολυτέλειας του ελβετικού οίκου La Prairie. Οι καλεσμένες έφτασαν στον ιδιωτικό χώρο στις 20:00 με την υποδοχή τους να συνοδεύεται από σαμπάνια Dom Perignon.
Ρόη Αποστολοπούλου, Ειρήνη Νταϊφά, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου
Μετά από χρόνια έρευνας, αξιοποιώντας την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία της γύρω από το χαβιάρι, η La Prairie έρχεται να επαναπροσδιορίσει το βασικό συστατικό : Η Skin Caviar Luxe Cream ανανεώνεται με το Caviar Premier και δημιουργεί μια νέα διάσταση απόλαυσης στην περιποίηση της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με μια πρωτόγνωρη αίσθηση ανόρθωσης και σύσφιξης. Οι μόλις 24 VIP καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις exclusive γευστικές δημιουργίες Υψηλής Γαστρονομίας του βραβευμένου chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη.
Αιμιλία Παπαθανασοπούλου, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Μιράντα Πατέρα
Φαίη Μπαρμπαλιά, Ελενα Μπαρμπαλιά, Ειρήνη Δανελιάν, Τζωρτζίνα Χείλαρη
Το μενού δημιούργησε ο καταξιωμένος chef, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά ενώ η γαστρονομική πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει ήταν να δώσει γεύση στο νέο αριστούργημα της La Prairie. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.
Σίσσυ Πετζετάκη, Μικαέλλα Δόξα, Ασπα Καραγεωργίου, Ειρήνη Δανελιάν, Ελενα Μπαρμπαλιά
Ο οίκος La Prairie στο τέλος του δείπνου προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους το νέο, ανανεωμένο προϊόν Skin Caviar Luxe Cream μαζί με τον ορό της συλλογής Skin Caviar Liquid Lift και το Skin Caviar Essence in Lotion για να τους μυήσει στον μαγευτικό κόσμο του. Αποκλειστικός διανομέας του οίκου La Prairie στην Ελλάδα είναι η Γρ. Σαράντης Α.Ε. Η La Prairie είναι η ηγέτιδα στο χώρο της πολυτελούς περιποίησης, με παρουσία σε 90 χώρες. Συνώνυμη με την πολυτέλεια αλλά και την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Γνήσια Ελβετική ταυτότητα με χαρακτηρίστηκα όπως αυτά της αγνότητας, της ακρίβειας, της αναζωογόνησης και της υπεροχής, συνοδεύουν τον οίκο καλλυντικών από την Ελβετική γη στην οποία ιδρύθηκε η μάρκα το 1978. Η La Prairie συνεχίζει την αναζήτηση της για τη διαχρονική ομορφιά μέσα από υψηλά πρότυπα, προηγμένης τεχνολογίας σε συνδυασμό με εξαιρετικές συνθέσεις και την κομψή της συσκευασία – μετατρέποντας την περιποίηση της επιδερμίδας σε τέχνη.
Ζάκης Σαράντης, Αντζελα Σάρλη, Αλκηστις Κάτσικα, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Νίκος Αραπογιάννης, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου
Ντέμη Βεζυρούλη, Μάρα Εμπειρίκου
Ελίνα Σμπώκου, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης
Ρόη Αποστολοπούλου
Ειρήνη Νταϊφά, Τάκης Ζαχαράτος, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου
Σίσσυ Πετζετάκη, Μικαέλλα Δόξα
Ελίνα Σμπώκου, Φαίη Μπαρμπαλιά
Ειρήνη Νταϊφά, Ντέμυ Βεζυρούλη
Ελενα Μπαρμπαλιά, Φαίη Μπαρμπαλιά, Μαρίνα Βερνίκου, Τζωρτζίνα Χείλαρη
ΠΗΓΗ: studio panoulis