Ένα ζεστό κάλεσμα αγάπης και προσφοράς, ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή του έρωτα Γιάννη Πάριο διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» πρόσφατα στο Βaraonda Music Hall.
 
 
Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που η «ΕΛΠΙΔΑ» «γιορτάζει» αυτή την ημέρα, θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, καθώς όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κοινωνικού Ταμείου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» μέσω του οποίου ο Σύλλογος συμπαραστέκεται στα άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους . Μέχρι τώρα μέσα από το Κοινωνικό Ταμείο της ΕΛΠΙΔΑΣ έχουν ωφεληθεί περισσότερες από 600 οικογένειες παιδιών με καρκίνο. Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, ο Γιάννης Πάριος ερμήνευσε τις μοναδικές του επιτυχίες ξεσηκώνοντας τους 400 περίπου καλεσμένους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χειροκροτούν το γνωστό ερμηνευτή. Τον Γιάννη Πάριο πλαισίωνε η ορχήστρα του καθώς και μία ομάδα νέων καλλιτεχνών.
 
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ
 
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τον σύζυγό της κύριο Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.
 ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΑΡΔΗΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
 
 
Παρόντες ήταν ακόμη εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού, πνευματικού και δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας, όπως ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και η σύζυγός του Δέσποινα, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Θάνος Δημόπουλος και η σύζυγός του Ντόρα, ο κύριος Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης και η κυρία Δήμητρα Σιγάλα, ο κύριος Νίκος Β. Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Αλεξία, ο κύριος Ιδομενέας Κογχυλάκης και η σύζυγός του Βαρδιάννα Βαρδινογιάννη – Κογχυλάκη, το ζεύγος Αλέκου και Μαρίζας Φασιανού, η κυρία Ελένη Βάττη, ο κύριος Γιώργος Αλεξανδρίδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ κύριος Γιάννης Πλακιώτακης και η σύζυγός του Αφροδίτη, ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού κύριος Richard Jackson και η σύζυγός του Eia, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου, η Διευθύντρια του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Άννα Παναγοπούλου, και πολλοί άλλοι. Παρούσες ήταν ακόμη η Γενική Γραμματέας της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Ινώ Κωσταντοπούλου, όπως επίσης και τα μέλη του ΔΣ της «ΕΛΠΙΔΑΣ» Βίκυ Φιλίππου και Ελένη Σαμαρά-Κωσταντακάτου. Την άρτια διοργάνωση της βραδιάς είχε αναλάβει η Οργανωτική Επιτροπή της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με επικεφαλής την κυρία Αλίνα Μινέττα και τις κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Ντόρα Δημοπούλου, Ρίτα Μωραϊτάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Χριστίνα Τσατσάκη και Σοφία Γιαννικοπούλου.Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της βραδιάς : KOKLONIS Group of Companies, που στήριξε την εκδήλωση, το ανθοπωλείο DRIZOS που προσέφερε τον υπέροχο ανθοστολισμό της αίθουσας, τα ζαχαροπλαστεία SWEET SPOT για το κέρασμα – έκπληξη σε σχήμα καρδιάς που περίμενε κάθε καλεσμένο στην θέση του και την εταιρεία Γραφικές Τέχνες Απόστολος Γ. Χριστοδουλάκης που προσέφερε τις προσκλήσεις της εκδήλωσης. Ευχαριστεί ακόμη τον επιχειρηματία κύριο Βλάσση Σταθοκωστόπουλο για τον υπέροχο χώρο και την ποιότητα των υπηρεσιών του Baraonda Music Hall.
 
 ΒΑΡΔΗΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
 ΙΝΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ
 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ
 ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ, ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ
 ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ
 ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΕΤΤΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΑΡΔΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΚΟΓΧΥΛΑΚΗ, ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ
 ΚΡΙΣΤΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
 ΒΙΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
 ΣΟΦΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΓΚΑ
 ΑΣΠΑ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΕΚΗ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ
 ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΤΟΡΑ ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ
 ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ
Η ΝΤΟΡΑ ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΛΕΤΙΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
 ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
 ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ, ΡΑΝΙΑ ΤΡΑΓΟΜΑΛΛΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΣ RICHARD JACKSON ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ
Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ, ΧΑΡΙΣ ΚΟΝΔΥΛΗ, ΡΙΤΑ ΠΙΚΡΟΥ-ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ
 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
 ΤΖΩΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΛΟΥΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΤΑΜΗΣ, ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΡΑΦΑΚΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ
 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ
 ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΓΑΛΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΡΔΗΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ