Μπορεί να ήταν μια μέρα βροχερή, η περασμένη Τρίτη που είχε προγραμματίσει το LIFE LINE HELLAS για να γιορτάσουμε την γιορτη της μητέρας, και να μην μπορέσαμε να απολαύσουμε την μαγικη φύση του Κτήματος όπου είμαστε καλεσμένοι, όμως τα μαύρα σύννεφα και το μουντό χρωμα του ουρανού δεν στάθηκαν ικανά να σκοτεινιάσουν την ανοιξιάτικη διάθεση μας, και την θετικη μας ενέργεια ! Ο ιερός σκοπός της εκδήλωσης, δηλαδή η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ , η υπεροχη ερμηνεία της γνωστής σοπράνο ΚΑΤΙΑΣ ΠΑΣΧΟΥ, η άρτια οργάνωση, παρά τις ανακατατάξεις της τελευταίας στιγμής λογω καιρού, το εκλεκτό φαγητό, το art de la table που επιμελήθηκε η ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ και η Artemide και τα υπέροχα δώρα των εταιρειών Achilleas Acessories και Estee Lauder, ζεσταναν το κλίμα και φώτισαν την ατμόσφαιρα, απομακρύνοντας απο τη σκέψη μας και το παραμικρό συννεφάκι!
 
Το ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΕΥΜΑ που πραγματοποιησε ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas για τρίτη συνεχή χρονιά, ΜΕ ΘΕΜΑ «ΜΗΤΕΡΑ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ» , ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Δρ. ΖΗΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, συνεχίζοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε τους χορηγούς, την σύζυγο του και τους φίλους του Lifeline και αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του σωματείου που σαν μητέρα προσέχει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
 
Η Δρ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ -ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ , ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS, μίλησε για το έργο και την προσφορά του σωματείου και του Διοικητικού Συμβουλίου τα τελευταία επτά χρόνια, επισημαίνοντας ότι η υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου χρειάζεται την πολύτιμη βοήθεια όλων μας. Επίσης, τόνισε ότι μητέρα είναι κάθε γυναίκα που αγαπάει και προσφέρει στα παιδιά. “ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ” κατέληξε η Αντιπρόεδρος του LIFE LINE, συγκινώντας τους καλεσμένους.
 
Ο Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η. ΣΑΜΑΡΑΣ, MD MRCO phth FEBT χορηγός της εκδήλωσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline, μίλησε για την υγεία των ματιών των γυναικών.
Η κα ΝΑΤΑΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗ, Αντιπρόεδρος της Greece Sotheby’s International Realty, που ήταν χορηγός της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στους πολλούς και δύσκολους ρόλους της σύγχρονης Γυναίκας, Μητέρας, Επαγγελματίας.
Μόλις τελείωσαν οι ομιλίες και το γεύμα με το εκλεκτό φαγητο, η υπέροχη σοπράνο ΚΑΤΙΑ ΠΑΣΧΟΥ με την συνοδεία της κλασικής κιθάρας του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΩΛΟΥ μάγεψε τους παρευρισκομένους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το LIFELINE HELLAS υποστηρίζει συστηματικα τις μονάδες νεογνών των κρατικών νοσοκομείων της Ελλαδος και ότι μόνο το έτος 2016 διατέθηκαν για τον σκοπό αυτο περίπου 50.000 Ευρω!
ΧΟΡΗΓΟΙ της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Athens Laser Sight, Medical Anti-Aging Center, Greece Sotheby’s International Realty, Achilleas Acessories, Artemide, Beat be spoke events & services, Evritos, Estee Lauder, Ευρώπη, Καρούλιας, Otto’s Athens Vermouth.
 
Ο Προεδρος του Life Line Ζήσης Μπουκουβαλας, η Ατζελα Γκερέκου, ο Γιάννης Τρίκαρδος και η Αλκηστις Πρίνου Μπουκουβαλα
 
Η δρ.Ατζυ Μαργαρίτη Andrews και η Ειρήνη Βασιλοπούλου
 
Η Λίζα Εβερτ και η Χρυσάνθη Ρουτζουνη Κωνσταντακάτου
 
Η δρ Φωφη Κομποσιόρα και η Λιτσα Λαβδα
 
Η Ξένια Κούρτογλου και η Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
Η Μαρία Ψηφή και η Ρια Πρίνου
 
Η σοπράνο Κατια Πάσχου με τον Κωνσταντίνο Σαμαρά και την Ξένια Κούρτογλου
 
Η Μαρία Παπαχριστοφόρου με την Δέσποινα Πορτοκάλη
 
Η Δήμητρα Μουτζουρη, η Σισσυ Παπαγεωργίου και η Νίκη Παξιμαδακη
 
Η Λίτσα Λάβδα και η Φανή Λεβέντη
 
Η Μαριάτζελα Παράβαλου Τρίκαρδου με την μητέρα της την διεθνούς φήμης εικαστικό Vassiliki
 
 
Η Εμη Τρίκαρδου με τον επίτιμο Προεδρο του Life Line Γιαννη Τρίκαρδο
 
Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη, Αλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Ξένια Κούρτογλου, Σισσυ Παπαγεωργίου
 
Η Νασια Παπαμανώλη και η Ερση Τσακίρογλου
 
Ο Γιάννης Σαχίνης και ο Στέλιος Καφαντάρης
 
Η Ντεμπυ Σιδεράκη
 
Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου Ρετζούνη, Σισσυ Παπαγεωργίου,Αλκηστις Πρινου Μπουκουβάλα,Ελένη Τζέτζα,Τέσσυ Νοδαρά
 
Κελλυ Ξυνή
 
Γωγώ Δασκαλάκη, δρ.Φανή Μαργαρίτη, δρ.Ατζυ Μαργαρίτη Andrews, Φωτεινή Ανδρουλάκη
 
Οι χορηγοί της εκδήλωσης δρ.Κωνσταντίνος Σαμαράς, η Αντιπρόεδρος της Greece Sotheby’s International Realty,Ναταλια Λεονταράκη, με τις κοπέλες της εταιρείας
 
Βανέσα Γερουλάνου,
Σαλώμη Φλουτάκου, Φαίη Μπέη, Ναλίτα Καρρέρ,
Μαρίλυ Καλαβρού Φίλιου, Ελμίνα Μπέη
 
 
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Φανή Λεβέντη, Εμη Τρίκαρδου
 
Η Εμυ Τρίκαρδου με την μητέρα της
 
Η γνωστη σοπράνο Κατια Πασχου με την συνοδεία του κιθαρίστα Κωνσταντίνου Τζάλα, ανέβασε το κέφι στα ύψη!