Οχι μόνο την «ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», αλλά καθημερινά να ζείτε τον έρωτα (αν φυσικά τον έχετε βρεί), παράφορα, με πάθος, χωρίς μετριότητες, συμβιβασμούς, εκπτώσεις και ιδιοτέλειες, να ζείτε την αγάπη ! Ξεκινείστε πρώτα απο το να αγαπάτε και να σέβεστε τους ίδιους σας τους εαυτούς, χωρίς ωστόσο να γίνεστε νάρκισσοι και ατομιστές.
 
 
 
Ερωτευθείτε δυνατά και μην σας νοιάζει το αποτέλεσμα, ούτε αν πληγωθείτε, γιατί και οι απογοητεύσεις μέρος της ζωής είναι. Ούτε να σας νοιάζει ποιός θα είναι «ο νικητής», γιατί ο έρωτας δεν είναι ανταγωνισμός, ούτε πόλεμος! «Νικητές» θα είστε εσείς που ρουφήξετε τις στιγμές, εσείς που «ζήσατε»! Εσείς που δεν «σπαταλήσατε» το παρόν για το μέλλον. Το πιο σημαντικό που θα έχετε εισπράξει θα είναι η ίδια η ζωή, μέσα απο τους κυματισμούς, τα σκαμπανεβάσματα και τις εντάσεις της. Ας κάνετε λάθη, μην μετανιώνετε γι αυτά, γιατί στον έρωτα δεν υπάρχει λογική. Απλά «πλουτήστε» από τα λάθη σας, κάντε τα εμπειρίες που θα σας φωτίζουν στο μέλλον, διδαχθείτε από αυτά και μην τα επαναλάβετε. Μην κάνετε όμως το μέγα λάθος να θεωρήσετε μια αγάπη δεδομένη, αλλά να την ποτίζετε και να την καλλιεργείτε συνεχώς σαν πολύτιμο λουλούδι, ώστε να ανθίζει και να μην μαραζώνει. Αλλα και αν κάποτε μαραθεί – και αυτό μέρος του «παιχνιδιού» ειναι-, πρέπει να έχετε το θάρρος και την τόλμη να φεύγετε!
 
 
Αισθάνομαι πολύ τυχερή,πλήρης και «πλούσια»που έζησα μεγάλους έρωτες, που αγαπήθηκα, που αγάπησα, που πόνεσα, που πληγώθηκα, που έχυσα καντάρια κλάμα, γιατί για μένα αυτό είναι το «αίσιο τέλος»! Το «αίσιο» είναι οι έντονες στιγμές, οι όμορφες, που δεν θα υπήρχαν, η δεν θα μπορούσα να τις καταλάβω χωρίς τις αντιθέσεις τους , και τα σκαμπανεβάσματά τους, χωρίς και τις άσχημες πτυχές τους!
 
 
 
Το «αίσιο τέλος» είναι οι εμπειρίες, αρκεί να τις ρουφάει κανείς και να μην μιζεριάζει. Το να «βολευτεί» κάποιος σε μια ζωή επίπεδη, συμβατική, χλιαρή, χαλαρή, με μετριότητες και συμβιβασμούς και να μην τολμήσει, να μην παθιαστεί, αυτό είναι ανασφάλεια και οδηγεί στη δυστυχία και στην συναισθηματική νέκρωση!
 
 
 
Γιορτάζετε λοιπόν τον έρωτα και την «ημέρα του Αγίου Βαλεντινου» καθημερινά, αλλά και σε όλους τους τομείς! Αγαπήστε τους άλλους, τον εαυτό σας, την φύση, την τέχνη, τις στιγμές, την ίδια την ζωή! Απολαύστε την ευτυχία των μοναδικών και ανεπανάληπτων στιγμών!