Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο εκθέσεις της διεθνούς φήμης Ελληνίδας ζωγράφου Ιωάννας Ευθυμίου στο Μονακό που μας κάνει υπερήφανους με την δουλειά και την παρουσία της διεθνώς, ενώ ετοιμάζει και μία έκθεση αφιερωμένη στην Ελλάδα που θα παρουσιαστεί στο Ίδρυμα Τσιχριτζή στη Κηφισσιά στις 4 Δεκεμβρίου.
Η διεθνούς φήμης ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου
 
Η Ιωάννα Ευθυμίου, που είδε τους πίνακες της να αγοράζονται , τόσο από τους πρίγκιπες William και Harry, όσο και από την Madonna, πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο της ”Royal Artist” στο Λονδίνο στην εκδήλωση για το Ζαφειρένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διεθνούς φήμης ζωγράφος αποτελεί μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που κατάφερε να πάρει την άδεια της βασίλισσας για να παρουσίασει στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου τη γουoρχολική εκδοχή της Ελισάβετ σε μία έκθεση με τίτλο «Her Majesty’s Life», όπου παρουσίασε μια σειρά ιδιαίτερων και ”πειραγμένων” πορτρέτων της βασίλισσας, εμπνευσμένων από την ποπ αρτ κουλτούρα! Γι αυτά τα πορτρέτα μάλιστα δέχθηκε τα συγχαρητήρια που της τα έδωσε μαζί με τις ευχαριστίες του και ο Φίλιππος ο σύζυγος της Ελισσαβετ ,ο οποίος την είχε καλέσει γι αυτό τον λόγο να επισκεφθεί στο παρελθόν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
 
 
Σε παλαιότερη έκθεσης της η Ιωάννα Ευθυμίου με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό
 
 
Η γνωστή ζωγράφος παρουσίασε πρόσφατα στο Μονακό έργα της με θέμα τα πορτρέτα της Πριγκίπισσας Charlene του Μονακό, καθώς και πορτρέτα της Brigitte Bardot στην γνωστή έκθεση πολυτελών γιωτ , τη Monaco Yacht Show , και συγκεκριμένα στους χώρους του πανέμορφου και με Ελληνική σημαία super yacht Oméga . Η έκθεση αυτή έγινε σε συνεργασία με τους φίλους του Λιβάνου που ζουν στο Μονακό και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα , δεδομένου ότι τα έσοδα της έκθεσης διατέθηκαν σε Νοσοκομείο με παιδιά στο Λίβανο .
 
 
 
 
 
Όμως η ζωγράφος συμμετείχε και στην Διεθνή έκθεση Τέχνης Gemluc Art Monaco που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό στον εκθεσιακό χώρο του Auditorium Rainier III στο Μονακό , όπου εκεί παρουσίασε έργα της εμπνευσμένα από τη Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι .
 
 
Η Ιωάννα Ευθυμίου με τον Τάκη Κωστάρα
 
 Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό
 
Η διευθύντρια της έκθεσης Lawrence Garbatini δείχνει το έργο της Ιωάννας Ευθυμίου “The red rose smile of Mona Lisa”
 
 
Πλήθος προσκεκλημένων θαύμασε τις δημιουργίες της διάσημης Ελληνίδας ζωγράφου όπου εισέπραξε θερμά συγχαρητήρια αλλά και θαυμασμό .