Σε ένα event φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη καλωσόρισε πρόσφατα τους εκλεκτούς καλεσμένους της στο flagship store THEMIS Z στη Μύκονο. Ήταν μια βραδιά για καλό σκοπό! Μια βραδιά δημιουργίας αφιερωμένη όχι μόνο στις κομψές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών αποδράσεων, αλλά και στη στήριξη γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους σε απομακρυσμένες περιοχές ή απομονωμένα νησιά στην Ελλάδα μέσω της ΜΚΟ HOPEgenesis.
 
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΙΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ
 
Ως μια κίνηση αγάπης και κοινωνικής ευθύνης, η Θέμις Ζουγανέλη σχεδίασε μια exclusive σειρά από beach bags μετατρέποντάς τις στα οχήματα που θα «κουβαλήσουν» μέσα τους τα όνειρα κάθε γυναίκας που επιθυμεί να κυοφορήσει δίχως φόβο, αλλά με τη σιγουριά της παροχής ολοκληρωμένης ιατρικής περίθαλψης. Το Kyma, το φετινό έμβλημα του brand, ένα pattern που όπως όλα αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή των μοτίβων των Αρχαίων Διακοσμητικών Τεχνών και αντλεί έμπνευση από τις γραμμές της Ελληνικής Αρχιτεκτονικής, κεντήθηκε επάνω στην τσάντα από καμβά σε γαλάζιες, κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις και μετατράπηκε σε ένα κύμα αγάπης και φροντίδας προς κάθε δυσπρόσιτη περιοχή. Ιδιαίτερο κομμάτι της σειράς αποτελεί η beach bag Mykonos διακοσμημένη με δυο ημικύκλια του μοτίβου Kyma και το όνομα της Μυκόνου να δεσπόζει ανάμεσά τους υποδηλώνοντας την αγάπη της σχεδιάστριας για το νησί των ανέμων, η οποία έγινε sold-out. Έχοντας στηρίξει ξανά στο παρελθόν μέσω του brand της την HOPEgenesis, η Θέμις Ζουγανέλη που υποστηρίζει με θέρμη το δικαίωμα στη μητρότητα ως μητέρα δυο κοριτσιών, επέλεξε συμβολικά το pattern «Kyma» για να μετατραπεί σε ένα κύμα φροτνίδας προς τις γυναίκες που στερούνται μαιευτικών υποδομών προγεννητικών διατάξεων, οδηγώντας στη δημιουργία των κατάλληλων προυποθέσεων για την ομαλή έλευση ενός παιδιού στον κόσμο.
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΧΙΛΕΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
. Η HOPEgenesis, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα έχοντας διαπιστώσει ότι οι βασικοί λόγοι για τα χαμηλά ή/και μηδενικά ποσοστά γεννήσεων σε αυτές τις περιοχές δεν είναι αποκλειστικά οικονομικοί, αλλά αφορούν την ανασφάλεια και την έλλειψη ιατρικών υποδομών προχωρούν στη στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες προκειμένου να παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια στις γυναίκες που κυοφορούν ή επιθυμούν να μείνουν έγκυες. *Το 20% των εσόδων των Kyma beach bags θα διατίθεται από την αγορά τους στο κατάστημα, μέσω e-shop και λοιπών συνεργαζόμενων καταστημάτων κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς στην ΜΚΟ HOPEgenesis.
 
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΜΥΡΕΝΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΑΣΟΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
CARLA FARAH ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ